Резюме від 2 червня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5266440

Інженер, хімік, керівник, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хімік

з 12.2019 по 04.2021 (1 рік 4 місяці)
ПрАТ Єврошпон-Смига, Смига (Будівельна промисловість, деревообробка)

За час роботи на ПрАТ з нуля запустив хімлабораторію, збільшив продуктивність праці в рази, значно покращив якість продукції, розробив технологію та новий продукт на експорт в ЄС, зменшив витрати виробництва в рази та збільшив прибуток компанії на десятки мільйонів гривень.

Знання і навички

Впевнений користувач комп‘ютером Вмію находити потрібну інформа Уміння аналізувати Управління персоналом

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Швец Олег
Мужчина, 5 квітня 1961року

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Проживання: Рівне
Громадянство: Україна
Бажана зарплата від 25000 грн
Керівний персонал
Виробництво, АЗС, Газові господарства, Бізнес, Логістика, Метрологія, Менеджмент.

Досвід роботи —31 рік 1 місяць жовтень 1985 — жовтень 2016
Досвід роботи: з жовтеня 1985 — по жовтень 2016рр 31 рік та 1 місяць на різних керівних посадах Держкомнафтопродукт СРСР та ДП ПрикарпатЗахідтранс
Працював на посадах: начальник лабораторії, майстер аварійно-відновлювального пункта, технолог, начальник товаро-транспортних операцій, головний інженер, начальник резервуарних парків та споруд.
З Грудня 2019 по квітень 2021 року працював на посаді хімік в ПрАТ Єврошпон Смига. За час роботи на ПрАТ з нуля запустив хімлабораторію, збільшив продуктивність праці в рази, значно покращив якість продукції, розробив технологію та новий продукт на експорт в ЄС, зменшив витрати виробництва в рази та збільшив прибуток компанії на десятки мільйонів гривень.


Обовязки:
•Управління персоналом та виконання поставлених планів та задач.
•Дотримання персоналом правил техніки безпеки, пожежної безпеки та охорони праці при підготовці та проведенні робіт;
•Навчання персоналу безпечним методам виконання робіт;
•Робота з представниками перевіряючих та інспектуючих органів, митниці, оформлення актів.
•Ведення технічної документації;
•Ліквідація можливих аварій на технологічних трубопроводах, резервуарних парках, та допоміжних системах.

Освіта вища,1985 Львівський політехнічний інститут, факультет технології органічних речовин, переробка нафти та газу, інженер хімік-технолог.

Технічні навики: впевнений користувач комп‘ютером, вмію находити потрібну інформацію в інтернеті, робота з програмами Microsoft Windows, Microsoft Office. Наявність прав водія категорії В, наявність власного автомобіля, досвід водіння авто з 1991 року, комунікабельність, відсутність шкідливих звичок, досвід керування колективом до 150 чоловік, вивчення психології та проходження тренінгів по особистому розвитку. Наявність посвідчень та вміння організовувати і проводити вогневі, вибухопожежонебезпечні роботи та роботи підвищеної небезпеки. Наявність посвідчення ЦСМ на право проведення метрологічних робіт по повірці та калібровці ЗВТ. Вміння та навики приймання, обліку, відпуску та інвентаризації нафтопродуктів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: