Резюме від 9 вересня 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5266472

Адміністратор, продавець-консультант, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Виноградів

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 11.2017 по 08.2018 (9 місяців)
Готель Виноградів, Виноградів (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язками є заселення та виселення проживаючих, пояснення всієї необхідної інформації про готель, ресторан та місто Виноградів, прийом кімнат від покоївок та здача кімнат від проживаючих, приймання різних видів бронювання готелю, як на масові заїзди так на одну добу, занесення до ПК інформації про проживаючих... Робота з касовим та з документацією. Досягнення для мене це в першу чергу подяки від задоволених гостей і бажання повернутися ще раз в готель і в чарівне місце Виноградів.

Освіта

Мукачівський державний університет

Педагогічний факультет, початкова освіта, Мукачево
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 9 місяців)

Вчитель початкової ланки, робота з дітьми в школі, в гуртках а також індивідуального характеру. Навчати дітей за програмою складеною Міністерством Освіти України, вміння розвивати роботу мозку та здібностей до виконання певних завдань різної форми та складності, виховувати в дітях моральні та духовні цінності до навколишнього середовища та соціуму.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: