Резюме від 2 травня 2024

Андрій

Менеджер проектів, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Андрій Савченко
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи
Україна
2018-2022 рр. Керівник проектів ОТГ Рівненської області. Співпраця з Центром розвитку місцевого самоврядування.
Канада ( листопад 2015 – вересень 2016 рр.)
Налагоджував контакти українських компаній з канадськими партнерами. Серед реалізованих проектів, створена мережа між українськими виробниками та постачальниками органічної с/г продукції в Канаду.
Україна
2009-2015 рр. Виконавчий комітет Рівненської міської ради (Україна). Управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій. Відповідав за залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в економіку міста. Протягом 2009-2011 років керівник вдало реалізованого проекту «Самоврядна система управління енергією в Рівному». Протягом 2012 року приймав участь в впровадженні системи ISO в роботі міської ради м. Рівного. Протягом 2014 року спільно з польськими партнерами приймав участь по створенню «Теплової карти м. Рівного». Протягом 2015 року був відповідальний від свого управління за реалізацію проекту з тепломодернізації в семи загальноосвітніх навчальних закладах. У 2013 році за сумлінну працю був нагороджений ПОДЯКОЮ міського голови.
2006-2009 рр. Налагодив співпрацю з німецькою компанією з виробництва будівельних матеріалів ROMEX gmbh. Проходив навчання в м. Кельн (Німеччина). У вересні 2009 р. організував для компанії велику презентацію в м. Рівне. На презентацію були запрошені потенційні клієнти з усієї України, представники найбільших підприємств. Завдяки вдало організованій та проведеній презентації компанія отримала контракт на влаштування 22 тис. м2 епоксидних індустріальних підлог на заводі ЗАТ «ЗАЗ» м. Запоріжжя. Проект був вдало реалізований.
Освіта
Вересень 2015 р. навчання на двомісячних мовних курсах в DREXEL UNIVERSITI м. Філадельфія (США).
2002-2003 рр. Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету. Робота за фахом менеджера-економіста.
1997-2002 рр. Рівненський державний гуманітарний університет. Робота за фахом вчителя всесвітньої історії та основ правознавства. Диплом з відзнакою.

Схожі кандидати

Таргетолог, Head of SMM, Project-manager
35000 грн, Одеса, Дистанційно

IT Project manager
Дистанційно

Junior/Trainee Project manager
Харків, Дистанційно

Проджект-менеджер
Дистанційно

Project manager
30000 грн, Дніпро, Київ , ще 3 міста

Head of e-commerce, Project manager, керівник проєкту (Amazon Рrivate label)
Київ, Інші країни, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: