Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Олег

Керівник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Олександрівка (Кіровоградська обл.)
Готовий працювати:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 08.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
Відділ культури, молоді, спорту та туризму Соколівської сільської ради, Кропивницький (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Складання кошторисів, штатного розпису , внесення змін до них. Складання фінансової та бухгалтерської звітності, податкова звітність, банківські операції, аналіз використання коштів, калькуляції по платним послугам,складання договорів. Забезпечення проведення фінансово-господарської діяльності, контроль за проектною документацією на проведення капітальних ремонтів, списання основних засобів тощо.

Заступник начальника відділу надання соціальних послуг

з 08.2006 по 07.2022 (15 років 11 місяців)
Олександрівська районна філія Кіровоградського обласного центру зайнятості, Олександрівка (Кіровоградська обл.) (Соціальна сфера)

Забезпечую своєчасне та якісне виконання завдань та доручень керівництва; Співпрацюю з органами влади, місцевого самоврядування, роботодавцями з питань сприяння зайнятості населення; Беру участь в організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру; Беру участь у проведенні інформаційно-роз'яснювальної роботи серед роботодавців та соціальних партнерів з питань зайнятості та державного соціального страхування на випадок безробіття; Здійснював реєстрацію, перереєстрацію безробітних, вів облік осіб, які шукають роботу та приймав необхідні рішення з дотриманням норм чинного законодавства; Реєстрував осіб, які звернулися до центру зайнятості за консультаційними послугами та надавав їм відповідні послуги; Надавав соціальні послуги громадянам відповідно до чинного законодавства з підбору підходящої роботи та направляв на працевлаштування, залучав до професійного навчання, профорієнтаційних заходів та семінарів; Брав участь у проведенні інформаційно-консультаційних заходів для населення.

Освіта

Харківський національний економічний університет

Економічний, фінанси, Харків
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Впевнений користувач ПК (WinWord, Excel, MS-Office).
Гарна пам'ять, грамотність, уважність, оперативність, відповідальність, акуратність; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати