Резюме від 18 січня 2024 PRO

Мария

Головний бухгалтер, фінансовий директор, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
66 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 03.2020 по 08.2020 (5 місяців)
ТОВ "МЖК-ІНЖИНІРИНГ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Коригування постановки обліку по всіх ділянках обліку

Головний бухгалтер-заступник голови правління з економічних питань

з 01.1976 по 12.2015 (39 років 11 місяців)
ПАТ "Трест Київпідземшляхбуд-2", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

постановка;ведення бухгалтерського обліку; подання фінансової,податкової,статистичної звітності; аналіз господарської діяльності.
Приватизація бізнесу з комунального в ПАТ; отримання контрольного пакету акцій через додатковий випуск акцій; рестуктуризація, реорганізація бізнесу; створення нових бізнесових структур та організація ведення бізнесу та обліку.

Освіта

КІНХ Київський інститут народного господарства(сьогодні КНЕУ)

Бухгалтерський облік і аналіз у всіх галузях народного гомподарства, Київ
Вища, з 1982 по 1987 (4 роки 9 місяців)

отримала спеціальність економіст на час завершення освіти;
весь період після завершення освіти в КІНХ займаюся самоосвітою через доступні джерела-спочатку література; надалі -інтернет-онлайн освіта .

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc MS Office Пользователь Internet Клієнт-Банк Клиент-Банк MS Outlook Email Internet Explorer Opera Outlook Express Mozilla Firefox Банковское дело Ведення звітності Ведение отчетности 1С-Звіт Express Знание теории бухгалтерского учета Знание действующего законодательства Украины Анализ хозяйственной десятельности предприятия Подготовка специалистов по бухгалтерскому учету и отчетности Постановка и ведение учета, самостоятельна подготовка кадров Создание и регистрация бизнеса, оформление прав собственности Постановка та ведення бухобліку , звітності всіх рівнів з нуля Аналіз господарської діяльності, фінансовий аналіз Створення; реорганізація, ліквідація бізнес структур Робота з дебіторами та кредиторами Робота з силовими структурами

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

працювала з 1976 року по 2015 рік в ПАТ "Трест Київпідземшляхбуд-2" на посаді головного бухгалтера-заступника голови правління з економічних питань.
в 1994 році приватизувала комунальне підприємтство трест Київпідземшляхбуд-2 без допомоги юридичних компаній, з залученням сертифікатів працівників тресту та придбання сертифікатів через аукціон ЦП.
Маю навики ліквідації,реструктуризації, реорганізації та створення бізнес структур.
В ПАТ "Трест КПШБ-2" вела облік в розрізі: будівництво інженерних мереж та доріг; житлових будинків; власні механізми та автотранспорт; металопластикова столярка;металообробка та металовироби; з.б вироби та бетон; оренда і т.п види діяльності.
з 2015 року працювала начальником ЖЕК ТОВ "ДАРНИЦЯ"(маю навики створення ОСББ та передачі в управління управляючій компанії через представника власників нерухомості, а також знаю облік розрахунків за комунальні послуги); маю навики роботи головним бухгалтером в структурі Тесла-груп(елеватори)-сільське господарство(експортні операції зернових).
Знаю законодавство України як в сфері бухгалтерського,податкового обліку так і сфері цивільного,господарського та кримінального кодексів.
Готова до постановки комплексного бухобліку з нуля .
Знаю 1-С 8.3;МЕДОК; 1-с Звіт;клієнт-банк; WORD; EXEL.
Маю навики роботи онлайн та роботи з великими масивами інформації та різноплановими задачами, фінасове планування та аналіз .
Щодо знання мов: українська-рідна;російська- вільно; німецька експерт; англійська- через інтернет переклад.
Маю права водія 3-го класу.
Комунікабельна,маю навики керівництва колективом від 10 до 1500працівників.
Вмію співпрацювати з силовими структурами по всіх питаннях.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: