Резюме від 6 квітня 2021 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5304124

Адміністратор, менеджер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 11.2012 по нині (11 років 6 місяців)
Реалізація вживаного одягу в магазинах

Розвиток мережі з нуля, відкриття, закриття магазинів, забезпечення належного функціонування магазинів, управління витратами, управління персоналом, оптимізація логістики.

Освіта

ЛНУ ім І. Франка

Економічний факультет, економічна кібернетика, Львів
Вища, з 2003 по 2008 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

Рівень володіння компютером

Додаткова інформація

Досвід роботи

01.11.2010-06.07.2012р – економіст, ТОВ «Завод «Конвектор» - виробництво газових конвекторів та настінних котлів. Діяльність – розрахунок та аналіз собівартості продукції, та перевезення, прогнозування об’ємів продаж, редагування і впорядкування довідників в УПП 1С 8.2 та ін. (м. Ужгород)
З 01.11.2012 – до сьогодні адміністратор мережі магазинів вживаного одягу. У підпорядкуванні 12 магазинів, до 50 працівників. Основні досягнення та обов’язки: розвиток мережі з нуля, відкриття, закриття магазинів, забезпечення належного функціонування магазинів, управління та оптимізація витрат, підбір та управління персоналом, оптимізація логістичних процесів.

Маючи організаційний хист та здібності поєднані із досвідом можу надавати послуги, на умовах неповної зайнятості, пов'язані із створенням, запуском, організацією як побутових так і бізнес процесів.
До прикладу, це можуть бути завдання типу, "а хто може лампочку замінити?", чи допомога в організації переїзду до відкриття та запуску магазину з нуля.
Гарантую чесність, порядність, адекватність, без шкідливих звичок.
Одружений, двоє синів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: