Резюме від 4 березня 2023 PRO

Антон

Автор студентських робіт, 7 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Автор студентських робіт

з 01.2019 по нині (5 років 5 місяців)
Фортуна 7000, Київ (Допомагає в написанні : дипломних, курсових, контрольних, статей, ессе та інших навчальних завдань)

Написання курсових, рефератів та будь яких практичних робіт

Освіта

НТУУ "КПІ" ім. Ігоря Сікорського

ММІ,Прикладна механіка, Київ
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (3 роки 9 місяців)

Навчаюся за напрямом прикладна механіка на 1 курсі факультету ММІ. На цій спеціальності викладаються такі предмети як: вища математика, матеріалознавство й інженерна та комп'ютерна графіка. Поступив саме на цю спеціальність, щоб поглибити свої знання в механіці та інших суміжних йому дисциплін.
За час навчання планую навчитися ідеально оволодіти програмами AutoCAD, SolidWorks та мовами програмуання для більш вузьких робіт по типу : Java або C++.

Додаткова освіта та сертифікати

Художня школа

2014, 6 років

Знання і навички

MS Excel MS Word MS PowerPoint MS Access AutoCAD Mathcad MS Paint КОМПАС КОМПАС-3D Paint Tool SAI Креслення

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

У школі був обласним призером олімпіад у математиці та географії. З 2015 року працюю з науковими роботами. Придставляв свою роботу у категорії наукова творчість та винахідництво на Всеукраїнських конкурсах наукових робіт МАН в 2017-2018 рр.
У 2016 році став регіональним фіналістом наукового конкурсу винаходів Google Science Fair 2016 ( в цей список ввійшло 100 людей),що проходить по всьому світу та оцінює наукові роботи молодих вчених світу.
На INTEL ECO Україна 2018 здобув 1 місце в категорії "Хімічна та біологічна інженерія" та був відмічений за кращу наукову роботу за участі комп'ютерних наук з науковою роботою - "Функціональний протез руки для людей з ектролактилією".
Крім того під час навчання в школі писав реферати на тему культури , економіки, історії, науки та освіти . Одну з них я написав про республіку Індонезію за що й отримав грамоту підписану посолом Юдді Кріснанді ( професор,доктор наук).
Цей весь список для того , щоб показати, що я не перший рік маю справу у написання наукових робіт , рефератів, презентацій та захисту їх. В цьому році почав практикувати робити розрахункові з вищої математики й аналітичної геометрії та інші студенстькі роботи. В якомуь сенсу написання рефератів та наукових робіт стало для мене своєрідним хобі . Не надіюся на великий початок і почати сразу братися за докторські роботи , але в якості дистанційної роботи у вільний час я б хотів би почати працювати в цьому напрямі.
Список чим я володію на даний момент :
Володію стандартними програмами Microsoft Word, Excel, PowerPoint та іншими.
Можу виконати в AutoCAD та Компасі креслення та 3-Д деталі середньої тяжкості( якщо більш детальніше можу скинути приклад)
Рівень англійської B2.
Якщо потрібно можу виконати завдання й на англійській мові.
Можу писати статті, реферати, наукові роботи , презентації та інші види робіт.
Надіюся на вашу співпрацю.


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: