Резюме від 1 травня 2024 PRO

Наталія

Керівник ресторану, керуючий, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фінансовий директор,керівник ресторану

з 06.2020 по 09.2022 (2 роки 3 місяці)
New York, Черкассы (Готельно-ресторанний бізнес)

* Планування фінансової та господарської діяльності;
*Планування бюджету, виконання планових показників;
*Спілкування з гостями;
*Взаємодія з контролюючими органами;
*Збільшення продажів, прибутку, продуктивності;
*Чітке дотримання стандартів компанії, виконання планів продажу і *забезпечення сприятливої атмосфери у закладі та в колективі;
*Знання правил ресторанного сервісу та стандартів обслуговування;
*Ведення переговорів ділового спілкування та листування;
*Досвід управління персоналом,мотивація персоналу *Формування команди та бізнес плану;
*Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану
* Робота і координування сторінки в Гугл (оновлення інформації та робота з відгуками),ведення сторінки в інстаграм та фейсбук(smm,реклама та інше)
*Робота з постачальниками,складання та підписання договорів

Знання програм Profit,1C,r-keeper,водійські права категорії «В»

Менеджер ресторану

з 08.2010 по 12.2018 (8 років 4 місяці)
Авто-гриль»Мисливець», Софіївка (Готельно-ресторанний бізнес)

•Знання стандартів сервісу
Чітке дотримання стандартів сервісу
•Навчання та розвиток персоналу в сфері обслуговування,тестування
•Організація персоналу
•Успішна робота з вирішенням конфліктів,спорів
• Знання касової дисципліни
•Робота з поставщиками,аналітика цін
•Замовлення госп.товарів
•Інвентаризація
•Графік роботи персоналу
•Забезпечення успішної роботи закладу

Адміністратор магазину

з 03.2007 по 03.2009 (2 роки)
Магазин «Маршал», Софіївка (Роздрібна торгівля)

*Навик керування персоналом,знання Excel,MsWord
*керування персоналом торгового залу,
*ведення графіку виходу персоналу,управління торговими запасами,та асортиментом продукції,
*аналіз продаж,організація по викладці товару(мерчендайзер),
*контрольні забезпечення якості обслуговування,
*знання касових норм та дисциплін
*проведення ревізій та інвентаризацій

Освіта

Київський технікум легкої промисловості

Технолог, Київ
Вища, з 1994 по 1998 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Підвищення рівня адміністративної роботи в ресторанних закладах

2016,2міс

Керівник ресторану

2022,3місяці

Знання і навички

Управління рестораном Ведення документації НАССР/ХАССП Моніторинг заробітних плат Фінансовий моніторинг Фінансове планування Маркетинг управління Трудові відносини Менеджмент ресторану Планування чітких цілей та завдань

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

*Знання та контроль стандартів сервісу,
*касової дисципліни,організація та контроль роботи персоналу,
*навчання персоналу,
*інвентаризація,
*контроль закупок,навички рішень конфліктних ситуацій,
*контроль за виконання стандартів якісного сервісу,
*організаційні питання.
*Комунікабельність,відповідальність,пунктуальність,стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: