Резюме від 16 червня 2024 PRO

Володимир

Оператор кол-центру, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Опертор колл центру

з 01.2018 по 09.2018 (8 місяців)
Tell2Tell, Дніпро (аутсорсингова компанія)

Надання послуг та консультація кліетов по кредитних послуг

Освіта

Вище професійне училище № 55

Оператор комп'ютерного набору / секретар, Дніпро
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 8 місяців)

Оператор комп’ютерного набору вивчв обслуговування комп’ютерних та інтелектуальних пристроїв, систем і мереж; обробку інформації та прийняття рішень; комп’ютерну обробку текстової, графічної та образної інформації; обслуговування комп’ютеризованих, інтегрованих і робототехнічних систем.
Також оператор комп’ютерного набору вивчв опрацьовувати табличні дані в редакторі електронних таблиць Microsoft Excel. Оператор комп’ютерного набору працював з базами даних Microsoft Access. У ній створював таблиці, які можна зв’язувати між собою, створювати запити, форми, звіти.

Редагувати

Знання і навички

MS Excel Adobe Photoshop MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Opera MS Access Mozilla Firefox Робота з оргтехнікою Windows Графічні редактори Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з факсом WordPad Робота з принтером MS Paint Adobe Vegas Sound Forge Професійний фотограф WaveLab

Додаткова інформація

Сімейний стан: неодружений.
Діти: немає.
Можливість відряджень: так

Професійні та інші навички:
Комунікабельність, відповідальність, вміння працювати в команді, креативність, респектабельний зовнішній вигляд, бажання і готовність розвиватися, гнучкість мислення, висока працездатність, цілеспрямованість.

Також займаюсь професійними фотозйомками на протязі 5 рік. В цій сфері я добився таких успіхів: проходив курси, тренінги, майстер класи. Мої праці були опубліковані у Дніпровських газетах «Зоря» та «Наше місто».

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: