Резюме від 20 лютого 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5310644

Автор студенческих работ

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Прізвище, ім’я, по-батькові Полякова Валентина Миколаївна
Дата та місце народження 2 вересня 1987 р., с. Бугас Волноваського р-ну Донецької області
Домашня адреса: м. Добропілля Донецької області, м-н Молодіжний буд. 3 кв. 6
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Родинний стан заміжня, маю доньку

Освіта :
2005-2009 рр. – Донецька філія Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, денне форма навчання, напрям підготовки «Економіка та підприємництво» (спеціальність «Фінанси», кваліфікація «бакалавр з фінансів», диплом з відзнакою).
2009-2010 рр. - Донецький національний технічний університет, заочна форма навчання напрям підготовки «Економіка та підприємництво» (спеціальність «Фінанси», кваліфікація «спеціаліст з фінансів»).

Досвід роботи :
2009-2010 рр. – Донецька філія Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, лаборант кафедри бухгалтерського обліку та аудиту
2010-2014 рр. – Донецька філія Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, лаборант кафедри бухгалтерського обліку та аудиту, по сумісництву викладач кафедри фінансів
2017-2018рр. – ФОП Сараєва З.М., менеджер із збуту

Додаткова інформація:
Знання мов: українська, російська, англійська.
Дисципліна, яку викладала: «Бюджетна система», «Фінанси».
Навики роботи з комп'ютером і оргтехнікою: Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet Explorer, є навики роботи з оргтехнікою. Є здібність до вчення новим програмам.
Особисті якості: Аналітичний склад розуму, працездатність, комунікабельність, творчість, здібність до прогнозування і вчення, наполегливість, пунктуальність, відповідальність, здібність до швидкої перекваліфікації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: