Резюме від 10 березня 2024 PRO

Марина

Біотехнолог, мікробіолог, інженер з якості, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер по забезпеченню якості на виробництві

з 11.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
Фармак, АТ, Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Проведення контролю процесів виробництва на відповідність вимогам GMP та ФСЯ, заповнення чек-листів та звітів по проведеним внутрішнім аудитам виробництва. Проведення розслідування відхилень (в тому числі OOS, 0OE/OOT) щодо встановлення першопричин шляхом збору інформації: відвідування відповідних підрозділів, скликання нарад та робочих груп, подальше оформлення звітів. Координація розробки заходів САРА, визначення термінів, відповідальних, та контроль впровадження їх на підприємстві. Проведення оцінки результативності САРА, закриття відхилень згідно процедур. Ведення відповідних розділів річних оглядів з якості (PQR) щодо відхилень при виробництві ЛЗ.
* Сертифікат про проходження навчання: «Управляння відхиленнями, невідповідностями та негативними тенденціями. 10 кроків розробки ефективних CAPA».

Інженер з якості виробничої лабораторії (сезонна посада)

з 06.2022 по 11.2022 (5 місяців)
ПрАТ "Карлсберг Україна", Киев (Харчова промисловість)

Проведення хімічного контролю продукції та сировини на всіх етапах виробництва. Участь у виробничих дегустаціях. Робота та обслуговування складного лабораторного обладнання (аналізатори Anton-Paar, рН метри, автотитратори, мутноміри, СO2, O2 – аналізатори, ультразвуковий апарат, спектрофотометри, SOMEX, тощо); Контроль роботи виробничих ліній та роботи апаратників. Відбір проб. Підготовка до внутрішніх санітарних аудитів. Поведінка вхідного контролю сировини. Дотримання стандартів системи 5S та ХАССП. Вирішення складних виробничих ситуацій.

Керівник франчайзингової туристичної агенції Coraltravel

з 02.2021 по 02.2022 (1 рік)
Coraltravel, Киев (Туризм)

Підбір персоналу (за допомогою сайтів work.ua, robota.ua), проведення співбесіди з кандидатами що включає презентацію компанії і її цінностей. Подальше навчання персоналу та введення в курс та специфіку роботи, а саме продаж туристичних продуктів від першого контакту з клієнтом до закриття угоди, навички виявлення потреб клієнта, навички роботи в CRM системі, навички ефективного управління часом, вирішення складних та конфліктних ситуацій. Прямі продажі туристичних продуктів ВІП клієнтам компанії та власним постійним клієнтам.

Адміністратор - касир (Період карантину)

з 03.2020 по 02.2021 (11 місяців)
Winetime, Киев (Роздрібна торгівля)

Прямі продажі товарів магазину та збільшення іх обсягів, спілкування з гостями, касова дисципліна, касова звітність. Контроль роботи співробітників магазину, аналіз та розробка шляхів вдосконалення роботи. Проведення переобліків та формування звітності.

Заступник директора з продажів

з 02.2019 по 01.2020 (11 місяців)
Соraltravel, Киев (Туризм)

Курування мережею з 6 агенцій в Києві. Навчання, контроль, мотивація персоналу. Орієнтація на результат, збільшення обсягів продажу, виконання планів продажу. Ведення переговорів із туроператорами, вирішення питань проблемних туристів. Впровадження нових якісних інструментів продажу, покращення комфорту та активної діяльності компанії.

Менеджер з продажів

з 07.2018 по 02.2019 (7 місяців)
Coraltravel, Киев (Туризм)

Ведення продажів від першого контакту з клієнтом до закриття угоди, обробка вхідних лідів, навички виявлення потреб клієнта, навички роботи в CRM системі, навички ефективного управління часом, вміння виходити зі складних ситуацій, навчання персоналу.

Мікробиолог

з 01.2018 по 07.2018 (6 місяців)
ПрАТ "Карлсберг Україна", Киев (Харчова промисловість)

Проведення мікробіологічного контролю на всіх етапах виробництва. Стерильний вибір проб. Приготування поживних середовищ. Робота у стерильному приміщенні. Ведення банку виробничих культур. Ведення лабораторної документації. Дотримання стандартів системи 5S. Підтримка та дотримання системи ХАССП. Вирішення складних виробничих ситуацій в межах компетенції. Підготовка до проходження інспекційних перевірок.

Інженер з якості виробничої лабораторії

з 05.2016 по 01.2018 (1 рік 8 місяців)
ЧАО "Карлсберг Украина", Киев (Харчова промисловість)

Проведення хімічного контролю продукції та сировини на всіх етапах виробництва. Участь у виробничих дегустаціях. Робота та обслуговування складного лабораторного обладнання (аналізатори Anton-Paar, рН метри, автотитратори, мутноміри, СO2, O2 – аналізатори, ультразвуковий апарат, спектрофотометри, SOMEX, тощо); Контроль роботи виробничих ліній та роботи апаратників. Відбір проб. Підготовка до внутрішніх санітарних аудитів. Поведінка вхідного контролю сировини. Дотримання стандартів системи 5S та ХАССП. Вирішення складних виробничих ситуацій.

* Проходження навчання мистецтву дегустації та набуття професійних навичок дегустатора безалкогольних напоїв, пива та сидрів.

Освіта

Национальный университет биоресурсов и природопользования Украины

Биотехнология, Киев
Вища, з 2016 по 2018 (1 рік 8 місяців)

Магистерская дипломная работа на тему: "Оптимизация процессов пивоварения с использованием промышленных штаммов Saccharomyces carlsbergensis" - на базе производственной лаборатории ЧАО "Карлсберг Украина".

Национальный университет пищевых технологий

Биотехнология, Киев
Вища, з 2012 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Национальный университет пищевых технологий, специальность «Биотехнология» (стационар), бакалавр;

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

С 2012 г. по 2016 г. - Национальный университет пищевых технологий, специальность «Биотехнология» (стационар), бакалавр;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: