Резюме від 21 березня 2023 PRO

Лілія

Продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто проживання:
Оржиця
Готовий працювати:
Оржиця, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіціант

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
Tarantino Family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Навички комунікації з відвідувачами ресторану, швидкому орієнтуванні у бажаннях клієнта при виборі страв, вивчення рецептури приготування страв та напоїв.

Освіта

Нубіп

Київ
Середня, з 2018 по 2022 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Володіння англійською мовою

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Захоплююсь вивченням іноземних мов, легкою атлетики, танцями, приготуванням їжі. Бажаю удосконалити навичку взаємодії з людьми, досягати поставлених цілей завдяки наполегливі праці. Головним вважаю творчий розвиток та кар'єрне просування. Обожнію спілкування з людьми, люблю заводити нові корисні знайомства. Головними рисами для реалізації мрій для мене є дисциплінованість, відповідальність, готовність до ризику. Вважаю себе відкритою, доброзичливою , цілеспрямованою , різносторонньою особистістю. Прагну досягати найвищих кар'єрних висот. Хотіла б працювати в колективі, де вище керівництво поважає і цінує підопічних, де створенні комфортні умови для роботи, де надасть цінні хороші поради щодо ефективної роботи. Бажано якби колектив розмовляв українською.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: