Резюме від 27 листопада 2022

Сергій

Инженер, мастер, начальник участка

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Резюме
Рудько Сергій Вікторович
Дата народження: 18.04.1988р
Адреса: м. Біла Церква, пров. Залізничний, 5в, кв. 9
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта вища: Національний Університет Харчових Технологій України 2005-2010 р.р.
спеціальність: інженер-технолог хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів.

Досвід роботи:
04-06.2008, Національний Університет Харчових Технологій України,
лаборант кафедри хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів;

05.09-30.09.08, ДП «Київхліб» ВАТ«Хлібокомбінат№ 12», укладальник хлібобулочних виробів;

08.2009-12.2010, ТОВ «АПК Насташка», лаборант за сумісництвом охоронник,
Обов’язки: відбір аналізів при прийомі продукції, відбір та контроль продукції під час висушування та зберігання, контроль готової продукції;

12.2010-07.2011, ТОВ «Маревен Фуд Україна», оператор лінії виробництва харчової продукції,
Обов’язки: встановлення, налагодження і калібрування дільниці лінії безтарного зберігання борошна та введення в експлуатацію , впровадження системи якості за стандартами ISO;

07.2011-04.2012, ТОВ «Маревен Фуд Україна», майстер дільниці з виробництва харчової продукції.
Обов’язки: контроль якості за станом ISO, налагодження виробництва продукції на всіх етапах від напівфабрикату до готового виробу, організація та контроль роботи дільниць з продукування харчоконцентратів на лінії з виготовлення макаронних виробів, підбір та навчання персоналу, впровадження системи якості за стандартами НАССР, IFS FOOD;

11.2012-10.2013, магазин побутової техніки, продавець-консультант;

10.2013-09.2015, ТОВ «Маревен Фуд Україна», оператор лінії виробництва харчової продукції за сумісництвом в.о. майстра дільниці безтарного зберігання борошна та пальмової олії,
Обов’язки: контроль за роботою дільниць, прийом та зберігання напівфабрикатів і подача на виробництво, дотримання стандартів якості ISO, НАССР, IFS;

10.2015-06.2016, Приватне підприємство, спеціаліст зі встановлення, налагодження та запуску лінії з виробництва макаронних виробів;

07.2016-11.2017, американська фірма «Animex» торгова марка «Morliny», бригадир української групи
Обов’язки: організація, налагодження виробничого процесу та контроль за лініями виробництва ковбасної продукції, дотримання міжнародних стандартів якості.

12.2017-04.2018, американська фірма «Lear corporation», бригадир дільниці з виробництва автомобільних крісел,
Обов’язки: введення в експлуатацію нової дільниці та її вивчення, підбір та навчання персоналу, контроль за коректною роботою лінії

Професійні навики: водійські права категорії «В», вміння читати технологічні креслення, вміння працювати в команді, впевнений користувач ПК, Інтернет, Word, Exsel, 1C на базовому рівні.

Особисті якості: пунктуальність, комунікабельність, здібність до швидкого навчання, організаторські здібності, стресостійкість, володіння полькою і англійською мовами на розмовному рівні.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: