Резюме від 17 травня 2021

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5315881

Керівник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Бобровиця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ.
Коваль Сергій Миколайович
народився: 05 березня 1964 року в м- Селідово Донецької області
Освіта вища:
1990 рік - Чернігівський державний педагогічний інститут ім. Т-Г-Щевченка - освіта вчитель ЗТД та фізики ( Інженер-педагог) 1999 рік Національна академія МВД України юрист, спеціальність -правознавство.

Місце приписки: 17400 Чернігівська область місто Бобровиця вул. Привокзальна , 14
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») дом. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)).
Досвід :МВС на керівних посадах понад 20 років, слідчий стаж-
понад І0 років. Юридичний стаж- понад 19 років.
Наявність посвідчення водія категорій «А та В»
Маю в користування автомобіль ВАЗ 21111. Стаж безаварійної їзди – понад 20 років.
Впевнений користувач ПК.
Дозвіл на травматичну та нарізну вогнепальну зброю.
Добре знання російської та державної української мови. Англійська мова середньому рівні.

Останні місце роботи - , головний спеціаліст з юридичного обслуговування управління агропромислового розвитку Бобровицької районної державної адміністрації ( основний спектр діяльності - земельні відносини У сфері аграрного та приватного сектору), державний службовець 6 рангу, попереднє : ТОВ «Макік» охоронна фірма , посада - заступник директора охоронної фірми, служби безпеки (основні функціональні обов»язкиі з забезпечення безпеки власниці та її сім»ї , бізнесу і вирішенням нештатних та поточних питань пов»язаних з безпекою та наданням . юридичної допомоги . Належним чином на професійному рівні володію психологічними приймами , що допомагають в правильному підборі кадрів та їх належній мотивації у виконанні поставлених перед ними цілей.
Маю досвід нотаріальної роботи, роботи, У банках і службі економічної безпеки), приватних Фірмах ... Значний досвід роботи у представництві справ у судах різної Інстанції (всі справи успішні)- також маю відповідні зв»язки у різних державних установах ї в організаціях...
Маю належні вміння знаходити спільну мову та вирішувати складні питання , не боюсь брати відповідальність на себе та вмію повести колектив за собою. Достатній досвід роботи на керівних посадах, лідерські навики і і вміння в складних ситуаціях знаходити правильне рішення та взаємовигідні умови. Компетентний в зносинах з держслужбами різних рівнів та організацій .
Готовий до ненормованого робочого дня та командировок . При вирішенні складних питань маю творчий підхід та нестандартне мишлення.