Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 22 липня 2023 PRO

Маргарита

Адміністратор, продавець, касир, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Тульчин
Готовий працювати:
Затока, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор, директор

з 11.2001 по 11.2008 (7 років)
Кафе, ресторан, Вінниця (Ресторанно-готельна)

7 років працювала адміністратором, потім була директором ресторану. Найбільше досягнення в роботі- це бачити задоволених людей, отримувати подяку за добре обслуговування в закладі і мати задоволення від спілкування.

Освіта

Педагогічний коледж

Вихователь, вчитель початкових, Вінниця
Середня спеціальна, з 1984 по 1988 (3 роки 11 місяців)

Працювала вихователем в д/с 35 у Вінниці протягом 9 років.

Додаткова інформація

Закінчила курси :помічник керівника. Відкрила для себе професію - адміністратора. Маю 8 років стажу в цій сфері- сфері обслуговування людей, в спілкуванні з ними. Вмію знаходити спільну мову, як з дитиною, так з похилою людиною. Поважаю, чую і люблю всіх, з ким спілкуюсь. Вмію працювати в команді, вмію вчитись і навчати інших, якщо за когось відповідаю. Стараюсь в команді підтримувати хороші робочі стосунки. Вмію знаходити вихід з проблемних ситуацій, які можуть виникати між персоналом і клієнтами. Працюю за правилом: клієнт завжди правий. Маю чудове почуття гумору, почуття відповідальності, справедливості. В усьому люблю порядок, чистоту, чесність. Готова отримати інші пропозиції, щодо роботи, готова вчитись, щоб працювати і отримувати достойну зарплатню. Надіюсь, що буду приносити користь тій компанії, в якій буду співробітником. В 2019 році здобула корисний досвід сезонної роботи біля моря. Відкрила нові навички в сфері обслуговування, спробувала себе в торгівлі, в роботі на кухні, знаю обов`язки покоївки. В цілому впевненна, що людина, яка хоче працювати буде завжди задоволена і щаслива.Сезон 2020 додав мені досвіду і впевненності в тому, що вчитися можна завжди. Стала працівником лінії роздачі готової їжі та освоїла касовий апарат. Це чудовий досвід і час спілкування з різними людьми.Сезон 2021 додав більше досвіду і знань в сфері обслуговування і впевненності в собі.В зв`язку з ситуацією в Україні, хочу бути корисною і потрібною. Можу бути вихователем, нянею, помічником повара, покоївкою, продавцем і взагалі працювати, допомагати нашим роботодавцям, бізнесменам і простим людям.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: