Резюме від 26 травня 2021 PRO

Евгений

Інженер-теплотехнік, механік, провідний інженер, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Горішні Плавні
Готовий працювати:
Горішні Плавні, Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник машиніста тепловоза.

з 09.2014 по нині (9 років 8 місяців)
ПРАТ ПГЗК, Горишние Плавни (Розробка і видобуток залізної руди)

Поїздна та маневрова робота,обслуговування цехів,складання поїздів.

Освіта

УкрДузт

Механіко-енергетичний,теплоенергетик., Харьков
Незакінчена вища, з 2017 по 2020 (2 роки 8 місяців)

Кафедра готує бакалаврів, інженерів, та магістрів-теплоенергетиків для виконання проектно-конструкторських і науково-дослідних робіт та кваліфікованої експлуатації теплоенергетичного обладнання і теплосилових установок залізничного транспорту, які потрібні також на підприємствах практично всіх галузей.
Випускники кафедри вивчають різноманітне теплоенергетичне обладнання, зокрема: котельні установки, силові установки з двигунами внутрішнього згоряння; системи опалення, вентиляції та кондиціювання повітря; теплові мережі, теплотехнічне устаткування печей, компресорні станції, теплові та електричні станції. Одержана ними підготовка дозволяє для такого обладнання вирішувати питання з дослідження, проектування, експлуатації і ремонту; питання енергозбереження, нормування витрат паливно-енергетичних ресурсів, екологічного контролю та зменшення забруднюючих викидів. Тому вони успішно працюють у різних підрозділах залізниць та інших галузей.

Додаткова інформація

Маю посвідчення водія(категорії А,Б1,С1) та власний автомобіль.Володію компютером базовий рівень.Готовий до відряджень та не нормованого робочого дня,а також роботи у вихідні.Також маю деплом КрКТІ локомотивне господарство елетромеханік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: