Резюме від 18 грудня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5336511

Інженер-конструктор, проєктант НКУ, КВПіА, АСУТП, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Суми

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-конструктор проектіровщик

з 06.2022 по нині (1 рік 11 місяців)
Енергетика

- розробка, проектування електротехнічної частини (НКУ), КВП та А блочного обладнання газопереробних заводів

Провідник інженер конструктор КВП та А, ЕМ

з 05.2015 по 05.2022 (7 років)
ООО «Промгазинжиниринг», Суми (Машинобудування)

-Розробка, проектування електротехнічної частини (НКУ), КВП та А газоперекачувальних агрегатів (ГПА) блочно-контейнерного та ангарного виконання (схеми автоматизації, електричні однолінійні, електричні принципові, електромонтаж (складальні та монтажні креслення, монтажні схеми), вибір обладнання НКУ та КВП та А), у тому числі підготовка та видача завдань та вихідних даних проектним інститутам, підрядним організаціям, ведення ділового та робочого листування з суміжними організаціями та замовниками, а також опрацювання та контроль отриманої документації від суміжних організацій;
-Авторський нагляд за виготовленням обладнання та виконанням монтажних робіт.

Провідник інженер конструктор НКУ, КВП та А

з 09.2000 по 05.2015 (14 років 8 місяців)
СМНПО им. М. В. Фрунзе, Суми (Машинобудування)

-Розробка, проектування електротехнічної частини (НКУ), КВП та А газоперекачувальних агрегатів (ГПА) блочно-контейнерного та ангарного виконання з судновими та авіаційними газотурбінними двигунами. (Схеми автоматизації, електричні однолінійні, електричні принципові, електромонтаж (складальні та монтажні креслення, монтажні схеми), вибір обладнання НКУ та КВП)
Розробка, проектування електротехнічної частини (НКУ), КВП та А блочного обладнання компресорних станцій (Схеми автоматизації, електричні однолінійні, електричні принципові, електромонтаж (складальні та монтажні креслення, монтажні схеми), вибір обладнання НКУ та КВП)
-Розробка, проектування електромонтажу блок-боксів НКУ та АСУТП ГПА та компресорних станцій (Схеми електричні однолінійні, електричні принципові, електромонтаж (складальні та монтажні креслення, монтажні схеми), вибір обладнання НКУ та КВП)
-Розробка, проектування шаф управління НКУ та АСУТП ГПА та компресорних станцій (Схеми електричні однолінійні, електричні принципові, електромонтаж (складальні та монтажні креслення, монтажні схеми), вибір обладнання НКУ та КВП)

Освіта

СумДУ

Физико-технический факультет, Электронные системы. Инженер электронной техники, Суми
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Знання і навички

AutoCAD SolidWorks Неконфліктність Creo Parametric MS Office

Додаткова інформація

Компонування шаф НКУ, керування, електроприладів, установок (розведення кабелів, джгутів, розстановка обладнання КВП, управління). 3D візуалізація.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: