Резюме від 28 листопада 2023 PRO

Василь

Програміст 1C, BAS

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Архітектор, головний програміст 1с

з 08.2021 по 01.2023 (1 рік 5 місяців)
Альфа Лізинг Україна, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Аудит облікових систем підприємства. Оптимізація старого коду, переписування задля підйому продуктивності. Взаємодія, збір потреб від підрозділів бизнесу. Розробка архітектури, уточнення ТЗ. Підтримка користувачів, інших розробників компанії. Взаємодія з підрядними організаціями та фрілансерами-розробниками. Контроль виконання проектів

Проектування нових програмних рішень та модернізація існуючих в умовах швидкозростаючого бізнесу. А також в умовах згортання діяльності.

Доопрацювання існуючих, критично модифікованих конфігурацій компанії, виправлення попереднього коду, прискорення і оптимізація звітів, проведення документів.

Підприємець - фрілансер

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
ФОП Козьмін В.О., Київ (IT)

Впровадження 1с, супровід серверів, сайтів, CRM.
Досвід роботи з:
- 1С Управління Торгівлею для України 8.3 2.3/3.0/3.1/3.2.
- 1С Управління невеликою фірмою для України (УНФ), (BAS SB)
- BAS Бухгалтерія 2.1, 1С Бухгалтерія 1.2
- 1С Конвертація даних
- 1С Управління виробничим підприємством (УПП)
- 1С Управління торговим підприємством (УТП)
- Зарплата+Кадри (ЗУП)
- Розширення конфігурацій
- http-сервіси, обміни даних
- CRM Бітрикс24, Бітрікс управління сайтами - інтеграції з 1С.
- MsSQL Server,

Деякі впровадження:

ТОВ "Світелком":
- Перехід с 1с 7.7 Бухгалтерський облік на 1с БАС Бухгалтерія 2.1. Налаштування обмінів між УТ, УНФ, БАС Бухгалтерія 2.1 за допомогою "1с Конвертація даних" та http-сервісів.
- Доопрацювання БАС Бухгалтерії за допомогою розширень конфігурації та швидке оновлення на актуальні версії.
Продовжую співробітництво по іншим проектам.

Компанія по виробництву настільних ігор:
- Впровадження УТ 3.1. Налаштування обміну з 1С Бухгалтерією 1.2. Перенесення залишків, доопрацювання модулів комісійної торгівлі, Інтеграція з CRM Бітрікс24, супровід хмарного серверу. Продовжую співробітництво.

Група компаній. Виробництво полімерів, експедиторські послуги, логістика. 1С УВП + УТП. Нестандартна інтеграція з CRM Бітрікс24, розрахунки собівартості. Підтримка в даний час.

Міжнародна компанія цифрових бізнес-послуг: Підтримка корпоративної облікової 1с системи. Допомога англомовним користувачам, переклад на англійську звітів, форм.

Програміст 1С, Bitrix24

з 07.2014 по 09.2020 (6 років 2 місяці)
ТОВ "Світелком", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

- Впровадження 1с 8.2 УТ Укр. 3.0 Повний переклад існуючої бази 1с 7.7 на 1С 8.2
- Створено модуль виробництва, доп. звіти, обробки. Зв'язок з бухгалтерською базою 1с 7.7, обмін документами.
- Навчання співробітників роботі з 1с 8.2, написання інструкцій, ролей доступу. Створення модуля оновлення сайту компанії з бази 1с 8.2
- Створення обміну з сайтом на 1С-Бітрікс. Керівництво проектом створення нового сайту інтернет-магазину на CMS Бітрікс
- Впровадження CRM системи Бітрікс24, інтеграція з 1с,
- Впровадження IP-телефонії та інтеграція з 1с.
- Впровадження 1с УНФ для виробництва. Розробка модулю планування для виробництва
- Конвертація даних 1с УТ та 1С УНФ.
- Обмін між 1с 7.7 бухгалтерією, УНФ, УТ 3 та Бітрікс24.
- Робота з підрядниками по розробці сайту, фрілансерами.
- Переведена робота по конфігуруванню 1с в "Сховище конфігурацій", сумісна робота з іншим программістом, постановка та контроль виконання завдань підлеглим.

Підприємець

з 02.2004 по 07.2014 (10 років 5 місяців)
ФОП Козьмін В.О., Херсон (IT)

Самостійно займався розробкою конфігурацій і доопрацюванням існуючих на базі 1С 7.7. і 1С 8

Отримав досвід розробки та впровадження наступних конфігурацій:
Бухгалтерський облік для України, Зарплата + Кадри, Торгівля + Склад, Виробництво + Послуги + Бухгалтерія, Комплексна конфігурація для України, 1С Громадське харчування, Альфа-Авто: Автосервіс + Автозапчастини + Автосалон, 1С Роздріб 7.7. Управління Торгівлею для України 8.

Коротко деякі мої впровадження:

- Дистриб'юторська компанія (оптова торгівля алкоголем і продуктами харчування): Запроваджено Оперативний Облік. Практично повністю самописна конфігурація + безліч специфічних звітів (облік тари, транспорту, рентабельності), обмін даних з філіями в інших містах.

- Херсонський шкіряний завод «Платан» - Розрахунок зарплати і кадри 7.7. Близько 100 чоловік співробітників

- Херсонське підприємство Теплокомуненерго: В якості підрядника відповідав за впровадження ділянки з розрахунку заробітної плати на більш ніж 500 співробітників і за облік кадрів. Успішно здав свою частину обліку. Використовувалася як базова конфігурація 1с 7.7 Зарплата + Кадри.

- Супермаркет: Запроваджено з нуля облік в новому супермаркеті. Написана "з нуля" конфігурація. Обмін даними між окремими роб. місцями, робота з терміналом збору даних, сканерами штрих-кодів, фіскальними реєстраторами, електронними вагами.

- Міська Стомат Поліклініка: Впроваджено конфігурація «САНЛАЙН: бюджетна установа» Налаштований Розрахунок зарплати (до 100 співробітників), кадровий облік, Бухгалтерський облік

- Мережа салонів з продажу мобільних телефонів і комп'ютерної техніки: Впроваджено 1С Торгівля + Склад 7.7. Доопрацьовано облік за серійними номерами, рентабельності. Розрахунок зарплат продавців. Ведення обліку в торгівельних точках (більше 10).

- Ресторан + Виробництво на море: Доопрацювання Бухгалтерський облік для України 7.7. Роботи проводилися на протязі 4-х років перед кожним літнім сезоном. Ведеться облік сировини, випуск продукції, облік продажів в торгових точках, виробничих відділів (випічка, кухня). Безліч специфічних звітів.

- Власна розробка: Программа для кафе (організація обліку в невеликому підприємстві громадського харчування). Впроваджено більше 20 разів у різних клієнтів. В основному за допомогою віддаленого доступу та консультацій по телефону / скайпу. Використовується до цих пір.

- Автосервіс + Автомагазин: Доопрацювання та виправлення помилок в уже встановленої конфігурації Рарус: Альфа-Авто. Переведений облік з Excel в 1С 7.7. Перехід на 1С 8.2 СТО + автозапчастини. Підтримка в даний час.

- Мережа салонів краси. 1С Управління торгівлею 8.0-8.2. Обмін даними між салонами, додаткові звіти.

Програміст 1С

з 08.2001 по 08.2004 (3 роки)
ТОВ "Днепр-Стиль", Херсон (IT)

Проводив впровадження 1С у клієнтів компанії. Як з нуля, так і продовжував вже початі раніше проекти. Займався навчанням користувачів (бухгалтерів) роботі з 1С.

Деякі замовники:
• Херсонський Морський Торговельний Порт: Працював в команді з іншими програмістами. Виконував роботи з налаштування бухгалтерського обліку, автоматизації планового відділу
• Херсонське МППЗТ: Підприємство залізничного транспорту. Особисто і з нуля впроваджена 1С: Управління невеликою фірмою. Встановлено та налаштовано конфігурації: Розрахунок зарплати + Кадри (150 осіб), Бухгалтерія для України. Налаштований облік основних засобів, облік матеріалів, зведення балансу. Обмін між 1С базами даних. Проведено навчання з "0" користувачів - бухгалтерів.
• Управління Автодоріг в Херсоні: Доопрацювання обліку зарплати і бух. обліку. Зведення балансу разом з головбухом, навчання роботі в 1С.
• Також багато інших впроваджень Бухгалтерського обліку, розрахунку зарплати, оперативного обліку.

Освіта

Херсонський Національний Університет

Факультет Кібернетики, спец-ть "Компь'терні системи та мережі", Херсон
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 10 місяців)

Диплом Спеціаліста

Херсонський Національний Університет

Факультет економіки, спец-ть "Економіка підприємства", Херсон
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 10 місяців)

Друга освіта, подвійна спеціальність. Отримав Диплом бакалавра з "Економіки підприємства"

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікат спеціаліста "1С Розрахунок 7.7" (Київ)

2001

Сертифікат спеціаліста "1С Оперативний облік 7.7" (Київ)

2002

Курс "1С Конвертація даних 2.1"

2017, 2 місяця

Курс "Запросы в 1С-Предприятие 8"

2018

Курс "Профессиональная разработка отчетов в 1С 8.3 на Системе Компоновки Данных (СКД)"

2018

Знання і навички

SQL MS SQL Server Адміністрування WordPress Адміністрування серверів Уміння аналізувати Google Ads Google SEO Direct Реклама Программирование на 1С 7.7 Программирование на 1с 8.2 / 8.3 Бухгалтерский учет (как бухгалтер) Google Analytics Адміністрування сайту Програмування 1с 7.7 Програмування 1с 8, 8.2, 8.3 Бухгалтерський облік (як бухгалтер та аудітор) 1С:Підприємство 1С:Управління торговим підприємством 1С:Управління виробничим підприємством 1С:Управління торгівлею Користувач BAS 1С УВП Програмування 1С 1С УТП BAF 1С:УНФ Користувач BAS ERP

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Готовий взяти компанію на обслуговування, підтримку і розроблення нових рішень на 1с. Супроводжую будь-які існуючі конфігурації, самописні чи дууууже переписані. Налаштований на довгу співпрацю, чому є багато підтверджень від існуючих клієнтів. При проектно-погодинній співпраці тариф 500-600грн. Якщо вам потрібна довга співпраця з масштабним проектом, або постійна зайнятість - ми можемо почати з чогось невеликого, щоб пересвідчитись, чи комфортно нам працювати далі.

Персональні якості:
• Самоорганізація.
• При зборі вимог намагаюся з'ясувати справжню причину, докопатися до суті, щоб замовник в результаті отримав максимальну користь.
• Фокусування на результат. Люблю серйозні цікаві завдання - вони в підсумку приносять більше задоволення від виконання.
• Вмію грамотно і врівноважено спілкуватися з різними людьми (користувачі, керівництво, наприклад).

Бухгалтерські навички:
• Добре розбираюся в бухгалтерському обліку. За специфікою діяльності як програміста, займався створенням і відновленням бухгалтерського обліку на підприємствах.
• Знаю основні принципи, можу проводити аудит і навчання бухгалтерів веденню бух.обліку в 1С.
• Розмовляю з ними "однією мовою".
• Займався неодноразово зведенням балансу, введенням залишків, пошуком та виправленням помилок, формуванням бухгалтерської звітності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: