Резюме від 9 вересня 2022

Євген

Адміністратор ресторану, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Борислав, Дрогобич, Львів, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 04.2019 по нині (5 років 2 місяці)
ГРК «Синевирський Перевал», Міжгір'я (Сфера гостинності, послуги розміщення та послуги дозвілля)

Здійснення керівництва діяльністю ресторану, направленою на забезпечення високої якості виготовляння їжі та обслуговування споживачів. Організація роботи структурних підрозділів підприємства, забезпечення їх взаємодії. Забезпечення своєчасної поставки продовольчих товарів, напівфабрикатів та сировини згідно із заявками структурних підрозділів підприємства. Перевірка наявності супровідних документів на товари, що надходять до підприємства, сертифіката відповідності державній системі сертифікації, посвідчення про якість.
Затвердження меню та прейскуранти алкогольних напоїв. Проводення роботи з вдосконалення організації виробництва, впровадження нових технологій виготовляння їжі, прогресивних форм обслуговування споживачів. Розглядання пропозиції щодо додаткових видів послуг та розширення асортименту страв та напоїв, розробки нових, фірмових видів продукції. Контроль додержання належного рівня обслуговування споживачів, правил роботи підприємств громадського харчування, встановленого порядку розрахунків із споживачами та інформування їх про роздрібні ціни. Організація контролю за технологією та якістю виготовляння їжі, оформленням страв на належному рівні.
Робота з документацією, фіскальними апаратами. Вирішення конфліктних ситуацій. Приймання замовленнь для організацї банкетів та різного роду мироприємств. Контроль за ліцензіями на продаж алко та табачних виробів, їх оновлення.

Адміністратор

з 05.2017 по 03.2019 (1 рік 10 місяців)
ГРК "Синевирський перевал", Міжгір'я (Сфера обслуговування, громадське харчування)

Організація та контроль роботи обслуговуючого персоналу та ресторанного закладу в цілому, організації бенкетів, спілкування з гостями закладу, вирішення конфліктних ситуацій, проведення різного роду ревізій, ведення соц.мереж (Fb., Instagram) тощо.

Адміністратор

з 06.2016 по 02.2017 (8 місяців)
Ірландський паб "Barry Barr's", Мукачево (Сфера обслуговування, громадське харчування)

Освіта

Мукачівський державний університет

ТіГРБ, готельно-ресторанна справа, Мукачево
Вища, з 2013 по 2017 (4 роки 3 місяці)

Додаткова освіта та сертифікати

Horeca заходи, конференції по ГРК бізнесу та маркетингу

2018,2019,2021 рік

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: