Резюме від 15 квітня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5348651

Помічник керівника, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Горобець Руслана Леонідівна
м. Житомир
тел.моб. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета:
Робота не матеріально-відповідальна, помічник бухгалтера, оператор, помічник керівника,менеджер.

Професійний досвід:
2009 - 2018р. – ТОВ ТК» Полісся – Продукт» робота на посаді завідуючої магазином
функціональні обов’язки:
- організація персоналу згідно посадових інструкцій, контроль касової дисципліни, контроль та ведення книг ОРО, контроль за сан. станом магазину та прилеглої території, замовлення товарів напряму від постачальника та з центральних складів підприємства, оформлення повернення товарів постачальникам, контроль за товарними запасами, переоцінка товарів, контроль за темп. режим холод. обладнання та ведення відповідної документації, списання товарів по факту та з подальшим оформленням в програмі, оприходування приходних накладних від постачальників, знання та контроль касової дисципліни, проведення інкасації в установлений час та контроль відповідності документів, інструкції з охорони праці та пожежної безпеки ( ведення журналів), мед. книжки (ведення контрольного журналу вчасно пройдених медосмотрів) , формування графіків виходу на роботу (змін), формування звітів за період, ведення і формування табеля відпрацьованих годин, аналіз продажів за період, проведення міні ревізій, організація та проведення загальних ревізій. Маю досвід в роботі власного виробництва : контроль за дотриманням технологічних карт, ведення документації виробництва, контроль залишків, замовлення, оприходування.

Навики:
ПК в об’ємі користувача, програма Word , програма Excel, робота в програмі 1С8.
Отримала навики в налаштуванні реклами в КММ, пошуковій мережі, ремаркетинг, динамічна реклама, реклама в Gmail,робота з Google Analytics. Налаштування реклами в соціальних мережах.

Мова:
російська, українська – вільно.

Освіта:
2019р. закінчила курси по підготовці РРС- спеціалістів.
Сертифікат « Контекстна реклама та СММ»
2009р. Київський національний торгово-економічний університет. Товарознавчий факультет. Комерційна діяльність та логістика.
2005-2009р. Торгово-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету. Молодший спеціаліст з товарознавства та комерційної діяльності.

Особисті якості:
порядність, чесність, висока робото здатність, відповідальність, цілеспрямованість, вимогливість, швидка адаптація, легко і швидко навчаюсь всьому новому, гарні організаторські здібності, гнучкість і готовність до змін, пунктуальність.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: