Віталій
Кухар, су-шеф, 18 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 38 років
- Місто проживання:
- Тернопіль
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Івано-Франківськ, Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5356294
Досвід роботи
Кухар гарячого,холодного,кондитер
з 01.2020 по 09.2020
(8 місяців)
Вугільна Шафа, Буковель (Приготування страв)
Кухар унівесал
з 07.2018 по 01.2019
(6 місяців)
Pizza pub, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування перших страв приготування основних страв приготування страв з фритюру приготування десертів приготування салатів та холодних закусок
Су-шеф
з 08.2017 по 06.2018
(10 місяців)
Отаман, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування перших страв та холодних закусок, приготування основних страв,приготування десертів, приготування страв з тандиру.Розробка меню,складання калькуляційних та технологічних карт, організація бенкетів, організація доставки продуктів на кухню,облік, інвентаризація, контроль за дотримання правильного зберігання продуктів та н/ф
Кухар
з 02.2017 по 07.2017
(5 місяців)
ГРК Авалон, Тернопіль (Ресторанно-готельна)
Приготування перших страв, приготування основних страв, копчення м'ясної сировини
Су-шеф
з 10.2015 по 12.2016
(1 рік 2 місяці)
ГРК Валерія, Новоселиця (Ресторанно-готельна)
Приготування перших страв та холодних закусок, приготування основних страв,приготування десертів, приготування страв з тандиру.Складання калькуляційних та технологічних карт, організація бенкетів, організація доставки продуктів на кухню,облік, інвентаризація, контроль за дотримання правильного зберігання продуктів та н/ф.Досягнув досвід управління готельно-ресторанного комплексу, організації бенкетів та комплексного харчування дітей віком від 8 до 13 років,
Кухар унівесал
з 12.2014 по 05.2015
(5 місяців)
Cartel, Буковель (Туризм)
Затівельник н/ф м'ясної сировини, приготування перших страв, приготування основних страв,
Кухар
з 05.2014 по 12.2014
(7 місяців)
ПП Самогонна ресторація Ковчег, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв грузинської кухні, приготування страв з фритюру.
Кухар унівесал
з 09.2013 по 04.2014
(7 місяців)
Шерлок та бекон, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування перших страв, приготування основних страв, приготування страв з фритюру
Кухар
з 12.2012 по 08.2013
(8 місяців)
Оріон, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування н/ф для бенкетних страв
Освіта
Кооперативний технікум
Тернопіль
Середня спеціальна, з 2002 по 2004 (1 рік 9 місяців)
Знання і навички
Додаткова інформація
Цікавлюсь віддаленою роботою ресторанної діяльності, можлива як сезонна так і на постійні основі робота з переїздом і проживанням. Бажання кар'єрного просування.
Схожі кандидати
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно
Шеф-повар, су-шеф
Івано-Франківськ, Дніпро
,
ще 4 міста
Су-шеф, повар
Одеса, Дистанційно
Су-шеф, кухар, піцейоло
15000 грн, Тернопіль
Су-шеф
Івано-Франківськ