Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Віталій

Кухар, су-шеф, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар гарячого,холодного,кондитер

з 01.2020 по 09.2020 (8 місяців)
Вугільна Шафа, Буковель (Приготування страв)

Кухар унівесал

з 07.2018 по 01.2019 (6 місяців)
Pizza pub, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв приготування основних страв приготування страв з фритюру приготування десертів приготування салатів та холодних закусок

Су-шеф

з 08.2017 по 06.2018 (10 місяців)
Отаман, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв та холодних закусок, приготування основних страв,приготування десертів, приготування страв з тандиру.Розробка меню,складання калькуляційних та технологічних карт, організація бенкетів, організація доставки продуктів на кухню,облік, інвентаризація, контроль за дотримання правильного зберігання продуктів та н/ф

Кухар

з 02.2017 по 07.2017 (5 місяців)
ГРК Авалон, Тернопіль (Ресторанно-готельна)

Приготування перших страв, приготування основних страв, копчення м'ясної сировини

Су-шеф

з 10.2015 по 12.2016 (1 рік 2 місяці)
ГРК Валерія, Новоселиця (Ресторанно-готельна)

Приготування перших страв та холодних закусок, приготування основних страв,приготування десертів, приготування страв з тандиру.Складання калькуляційних та технологічних карт, організація бенкетів, організація доставки продуктів на кухню,облік, інвентаризація, контроль за дотримання правильного зберігання продуктів та н/ф.Досягнув досвід управління готельно-ресторанного комплексу, організації бенкетів та комплексного харчування дітей віком від 8 до 13 років,

Кухар унівесал

з 12.2014 по 05.2015 (5 місяців)
Cartel, Буковель (Туризм)

Затівельник н/ф м'ясної сировини, приготування перших страв, приготування основних страв,

Кухар

з 05.2014 по 12.2014 (7 місяців)
ПП Самогонна ресторація Ковчег, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв грузинської кухні, приготування страв з фритюру.

Кухар унівесал

з 09.2013 по 04.2014 (7 місяців)
Шерлок та бекон, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування перших страв, приготування основних страв, приготування страв з фритюру

Кухар

з 12.2012 по 08.2013 (8 місяців)
Оріон, Тернопіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування н/ф для бенкетних страв

Освіта

Кооперативний технікум

Тернопіль
Середня спеціальна, з 2002 по 2004 (1 рік 9 місяців)

Знання і навички

MS Office

Додаткова інформація

Цікавлюсь віддаленою роботою ресторанної діяльності, можлива як сезонна так і на постійні основі робота з переїздом і проживанням. Бажання кар'єрного просування.

Схожі кандидати

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно

Шеф-повар, су-шеф
Івано-Франківськ, Дніпро , ще 4 міста

Су-шеф, повар
Одеса, Дистанційно

Су-шеф, кухар, піцейоло
15000 грн, Тернопіль

Су-шеф
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: