Резюме від 19 лютого 2022

Ангелина

Менеджер по роботі з клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Конотоп

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Стажор

з 02.2021 по 04.2021 (2 місяці)
Министерство экономического развития и торговли Украины, Киев (Відділ з питань економічної безпеки, детінізації економіки та статистики у складі Управління економічної стратегії Департаменту стратегічного планування та макроекономічного прогнозування)

Мені було поставлено завдання яке полягало у наступному. Проаналізувати законопроєкт № 72 від 07.04.2021 та підготовити пропозиції щодо нього. Після чого була проведена конференція в форматі відео-зв’язку, де було обговорено цей проєкт і мої пропозиції.
Розробка короткої моделі проведення заходів щодо стратегічного планування кадрової роботи.
Моніторинг виконання прийнятих рішень.
Отримання досвіду у проведенні переговорних процесів та формуванням за їх результатами підсумкових документів (договорів, угод, тощо).

Менеджер проектов

з 09.2020 по 01.2021 (4 місяці)
ТОВ "Старлайт-Медиа", Киев (СМИ, медиа)

Оформлює прийом, переведення і звільнення працівників згідно з чинним законодавством України про працю. Формує і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з їх трудовою діяльністю та обліково-біографічними даними. Здійснює облік наказів (розпоряджень) по персоналу, ознайомлює з ними працівників. Забезпечує заповнення, облік, зберігання та видачу трудових книжок і особових справ працівників, визначає трудовий стаж, видає довідки про теперішню і минулу трудову діяльність працівників. Вносить персональну інформацію по працівниках в облікову картку програмного комплексу 1С та підтримує її в актуальному стані. Забезпечує облік та надання звітності щодо військовозобов’язаних працівників. Працює над підвищенням свого професійного рівня. При роботі з інформаційними ресурсами беззастережно виконує всі положення внутрішніх нормативних документів компанії з питань інформаційної безпеки, щодо зберігання та нерозголошення інформації, яка становить комерційну таємницю, та іншої інформації з обмеженим доступом, яка стане відомою під час роботи в компанії та після припинення (розірвання) трудових відносин, без обмеження строком

Оператор call-ccenter

з 04.2018 по 06.2018 (2 місяці)
e-Call, Конотоп (услуги для бизнеса-другое)

Освіта

Киевский университет имени Бориса Гринченка

Факультет информационных технологий та управления, специальность менеджмент, Киев
Вища, з 2019 по 2021 (1 рік 9 місяців)

ПТКИСумДУ

Менеджмент и организация производства, Конотоп
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (2 роки 5 місяців)

Знання і навички

MS Word Пользователь ПК

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Занимаюсь системой планирования bullet journal.

Во время учёбы получила ряд наград и грамот за усердие и ответственность к выполнению поставленных задач и неординарные решения проблем.
Увлекаюсь чтением и планированием своего времени с наибольшей продуктивностью.

Личные качества

Постоянно занимаюсь самосовершенствованием, и развитием личностных лидерских качеств. Ответственная и педантичная, добросовестно отношусь к поставленным задачам. Нестандартно и креативно подхожу к разрешению той или иной ситуации.

Легко обучаюсь чему-то новому. И нахожу общий язык с людьми.

Жизненное кредо "Купить можно всё, кроме времени, поэтому стоит правильно и разумно им распоряжаться."

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: