Резюме від 9 квітня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5362982

Няня-домробітниця, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Золочів (Львівська обл.)
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

вчитель початкових класів

з 09.1985 по 11.2012 (27 років 2 місяці)
відділ освіти, Золочів (Львівська обл.) (Освіта, наука)

старший вчитель

Освіта

Рівненський ДПІ

Педагогічний, викладання в початкових класах, Рівне
Вища, з 1986 по 1990 (3 роки 9 місяців)

Вища освіта здобута після успішного закінчення педагогічного училища м.Броди у 1985 році.

Додаткова інформація

Проста, роботяща комунікабельна жінка, на яку можна покласти відповідальність по дому та дітей. Працюю вже 11 років нянею як з однією дитиною,так і у багатодітній родині та із двійнею, діти від 0 до середнього шкільного віку, роботу частково поєдную із обов’язками кухаря та дімпрацівниці-помічниці, Освіта вища, вчитель початкових класів, музкерівник, відпрацювала в школі-садочку 27 років з дітьми від 3 до 10 років, включаючи уроки іноземної мови та музики, гуртки, підготовку до школи. Відповідальна, оптимістична, фізично винослива ,люблю дітей, музику, кулінарити, доглядати рослини. Без сімейних проблем, одружена, дочка працює за кордоном, син-служить. Більше інформації по телефону, якщо Вас зацікавило це повідомлення. Дякую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: