Резюме від 12 квітня 2024 PRO

Анастасія

Адміністратор магазину, старший касир, продавець, менеджер, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Шепетівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керуюча

з 10.2022 по 10.2023 (1 рік)
ПП "ТИМАГ", супермаркет "Наш Край", Шепетівка (Роздрібна торгівля)

Контроль за виконанням роботи персоналу та розподілення обов`язків між працівниками, приймання та оприбуткування товару, здійснення обміну та повернень товару, здійснення замовлень товару, підбір та звільнення працівників, виконання ревізій, складання графіку роботи працівників, врегулювання конфліктів з покупцями, контроль за дотриманням санітарних норм працівниками, контроль діяльності магазину.

Адміністратор

з 06.2021 по 10.2022 (1 рік 4 місяці)
ПП "ТИМАГ", супермаркет "Наш Край", Шепетівка (Роздрібна торгівля)

Викладка товару на торговому залі та слідкування за наявністю цінників, контроль термінів придатності, виконання ревізій, слідкування за виконанням роботи лінійного персоналу та розподілення обов`язків між ними, приймання та оприбуткування товару, контроль за дотриманням касової дисципліни, ведення касової звітності, ведення сторінки магазину в соціальних мережах, опрацювання та відправка інтернет-замовлень.

Касир

з 08.2019 по 06.2021 (1 рік 10 місяців)
ПП "ТИМАГ", супермаркет "Наш Край", Шепетівка (Роздрібна торгівля)

Обслуговування покупців на касі, викладка товару, слідкування за термінами придатності на відділі та наявністю цінників.

Касир торгівельного залу

з 02.2014 по 10.2018 (4 роки 8 місяців)
ПАККО Холдинг, супермаркет "Вопак", Шепетівка (Роздрібна торгівля)

Обслуговування клієнтів на касі, повідомлення клієнтів про акції та програми лояльності, викладка товару згідно ротації, виставка товарів згідно затвердженої планограми, перевірка термінів придатності, контроль наявності цінників, проведення міні-ревізій.

Освіта

Шепетівський технікум ПДАТУ

Фінанси і кредит, Шепетівка
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (2 роки 10 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Уважність Комунікабельність Контроль цінників Продаж продовольчих товарів Користувач 1С Здатність до навчання Контроль термінів придатності Контроль якості продукції Робота з касовим апаратом Ведення КОРО Ведення касової книги Ведення документації Ведення соціальних мереж Ведення звітності Проведення касових операцій Контроль оформлення документів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Німецька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: