Резюме від 6 жовтня 2023

Вікторія

Помічник керівника, банківський працівник, офіс-менеджер, адміністратор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець в банківській справі

з 01.2020 по 09.2022 (2 роки 8 місяців)
АТ "УКРСИББАНК", Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Практичні навики ведення переговорів з клієнтами та консультація клієнтів в режимі гарячої лінії (навики в банківській справі), навик крос-продажів під час роботи в банку, впевнений користувач ПК, впевнений користувач MS Office, знання англійської на рівні upper-intermediate, саморозвиток у сфері маркетингу, маю досвід в написанні статей для наповнення сайту як копірайтер, та наповнення контенту написанням постів (2017-2020), займалась координацією сайту та наповненням сайту релевантним змістом.

Провідний спеціаліст

з 10.2006 по 03.2019 (12 років 5 місяців)
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Він. обл., Вінниця (Державні організації)

7 років працювала помічником керівника, виконувала доручення керівника, здійснювала ведення документообігу організації, відповідала за відрядження та відмітки по ним, робила звітність відповідно до запиту керівника. Проводила моніторинг та наповнення сайту організації, робила написання статей відповідно до тематики діяльності організації. Займалась оформлення договорів купівлі-продажу та інвентаризацією згідно законодавства у відділі індивідуального продажу майна.

Маркетинг-аналітик

з 06.2004 по 09.2006 (2 роки 3 місяці)
ТОВ Маркетинг, Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проводила дослідження по торговому ринку, робила звітність по товарам та брендам, збирала дані по акціям, які проводились на торгових точках, здійснювала збір інформації по товарам для звітів в програмі 1С.

Освіта

ЗВО "Київський інститут бізнесу та технологій"

Економіка і підприємництво, фінанси, Вінниця
Вища, з 2003 по 2006 (3 роки)

В 2005 році отримала кваліфікацію бакалавра по фінансам по направленню «Економіка і підприємництво», а в 2006 году - диплом спеціаліста по фінансам.

Додаткова освіта та сертифікати

Англійська мова, впровадження англійської мови в управлінську діяльність, рівень upper-intermediate

6 місяців

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Ведення переговорів Копірайтинг Написання текстів Крос-продажі банківських послуг та продуктів MS Excel Ведення CRM Poster Організованість Комунікабельність Ведення документації Користувач 1С Висока працездатність Уважність Адміністрування офісу

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Відсутні шкідливі звички, володію тайм-менеджментом, вмію працювати в команді та в індивідуальних проектах, ставлю ціль та досягаю її, вмію працювати на результат, швидко навчаюсь новому, подобається в роботі досягати професіоналізму.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: