Резюме від 1 лютого 2024 PRO

Valeriia

Хореограф

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хореограф, тренер

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
СК "Восток", МК ДЮСШ "Восток", Харків (Краса, фітнес, спорт)

Викладання класичної хореографії с елементами ОФП, підготовка з 0 новонабраних груп дітей 3-6 років

Викладач класичного танцю, хореограф-репетитор та хореограф-постановник

з 02.2023 по 07.2023 (5 місяців)
Школа танців "Ideal", Харків (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

На посаді я працювала із групою дітей бальної хореографї, віком від 7 до 16 років та дітей першого року навчання з напрямку народного стилізованого танцю. Під час навчання з дітьми я вивчала класичний екзеосис, стрибки, обертання, вправи для зміцнення окремо вибраних м‘язів, стретчинг, ЗФП. Принципом підходу було повільне вивчення методики виконання рухів, зростання складності за методом від простого до складного, пояснення мети кожної вправи та впливу її на подальший розвиток тіла, здобуття та покращення хореографічних навиків.

Хореограф

з 08.2019 по 02.2021 (1 рік 6 місяців)
Школа естрадного танцю «Капітан Джексон», Харків (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

До обов'язків входила хореографічно-педагогічна робота з дітьми, підготовка до концертів, постановка номерів, консультація батьків дітей щодо участі в колективі, а також ведення сторінки колективу в Інстаграм.

Освіта

Харківська державна академія культури

Хореографічного мистецтва, Харьків
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Включає в себе практичне та теоретичне навчання хореографічного мистецтва танців народів світу, класичного, сучасного та історичного бального танцю, гімнастики, теоретичні знання біомеханіки рухів, народних традицій, історії хореографічного та художнього мистецтв, етнічних особливостей та їх вплив на життя та танець народу.
Танцювала у Театрі народного танцю «Заповіт» при Харківській державній академії культури; у Народному ансамблі народного танцю «Буревісник».

Знання і навички

Пользователь ПК

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Швидко навчаюсь, уважна та тактовна, маю навички грамотної мови. Досить легко знаходжу спільну мову з людьми, емпатична, делікатна у спілкуванні. Захоплююсь психологією, медициною, мистецтвом, історією. В роботі не полюбляю і не дозволяю панібратсва, дотримуюся принципу вимогливої роботи від себе і людей з якими працюю, у праці з дітьми мені симпатизує підхід з добре організованою дисципліною, але з підтримкою, поясненням допоки дитина зрозуміє, що від неї вимагають, врахуванням індивідуальних особливостей і будуванням живих, не холодних, але з дотриманням субординації, відносин між тренером/педагогом і дітьми або клієнтами.
Окрім хореографічного мистецтва, цікавлюся - художнім, музичним, літературою. На другому місці моїм інтересом є психологія, вже майже чотири роки самостійно досліджую цю сферу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: