• PRO

Олександр

Фахівець обліку ТМЦ, фінансовий аналітик

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець із супроводу складського та управлінського обліку

з 01.2006 по нині (19 років 7 місяців)
Мережа ресторанів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Адміністрування баз даних:
- Введення та зміна довідників;
- Структурний/логічний розподіл ТМЦ за групами;
- управління змінами та нововведеннями в меню, запуск акцій/знижок;
- введення рецептур згідно з ТК (технолог Закладу);
- контроль логічного ланцюга обліку ТМЦ у бек-офісі (Меню-Блюдо-Комплект-Сировина);
• Ведення документообігу у Компанії
- надходження товарів та послуг;
- Списання Харчування штату/Контроль якості;
- ведення касових документів;
- розподіл банківських платежів за первинними документами;
- контроль підзвітників Компанії;
• Контроль ТМЦ:
- проведення планових переобліків відповідно до бланків інвентаризації. Фіксація залишків ТМЦ, підрахунок напівфабрикатів та перевірка наявності до них рецептур у Закладі;
- проведення позапланових переобліків вибіркових позицій;
- робота із взаємозамінними товарами;
- оптимізації рівня запасів на складі;
• Формування щомісячної звітності для контролю ефективності роботи підрозділів:
- Рух грошових коштів;
- Звіт про прибуток та збитки:
- Звіт про витрати з деталізацією за видами та центрами витрат (короткий та розширений);
- Звіт про доходи (продажі) з деталізацією за видами та центрами доходів.
- результати переобліків;

• Знання систем автоматизації ресторанів:
- система автоматизації складського обліку StoreHouse4;
- система автоматизації ресторанів R-Keeper (v.6, v.7);
- 1С-Рарус: Комбінат харчування/Управління рестораном;
- 1С:Підприємство. Всі типові конфігурації.

• Постановка складського обліку у ресторанах:
1. Мережа ресторанів "Япона Хата";
2. Ресторан «Верона Піца» (Київ);
3. Ресторан «Піца Овале» (Київ);
4. Ресторан «Риба у вогні» (Київ);
5. Ресторан «Старий Млин» (Тернопіль);
6. Ресторан «Каламбур» (Тернопіль);
7. Ресторан «Фламінго» (Тернопіль);
8. Мережа ресторанів "Компот" (Одеса);
9. Ресторан "Дача" (Одеса);
10. Ресторан "Стейк Хаус" (Одеса);
11. Ресторан "Тавернетта" (Одеса);
12. Мережа фастфудів "Ze Donats" (Латвія, Рига);
13. Санаторій "Чорноморець" (Крим);
14. ІБІС. Кулінарний дім.

• Постановка управлінського обліку у ресторанах:
1. Пляжно-ресторанний комплекс «Лобстер»;
2. Центральний парк Конча-Заспи KNZS;
3. Ресторан The CheeseCake (Полтава)
4. Мережа ресторанів Vano Ivano (Київ);
5. Ресторан SANPAOLO (Київ);
6. Ресторан We.Restaurant (Київ);

Освіта

Національний авіаційний університет

Захист інформації в комп'ютерних системах, Фахівець, Київ
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Ефективне керування рестораном. Системний підхід (КМБС)

2018

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: