Резюме від 27 травня 2021

Вікторія

Менеджер, адміністратор, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Стрий
Готовий працювати:
Львів, Сколе, Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор

з 01.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
Vogel, Стрий (Роздрібна торгівля)

Організація роботи персоналу;

Замовлення, прийом, ротація товару;

Інвентаризація товару;

Робота з касовим апаратом;

Робота з 1с;

Адміністратор

з 05.2019 по 10.2019 (5 місяців)
Ресторан Опера, Стрий (Ресторана)

Організація роботи персоналу;

Спілкування з гостями ресторану з ціллю забезпечення найвищого сервісу;

Управління касовою дисципліною;

Робота з постачальниками (замовлення господарчої продукції), контроль товарних залишків, господарчої, матеріальної бази закладу;


Контроль та проведення інвентаризації, бару, посуду.

Бронювання столиків, складання меню на банкети;

Оцінка роботи персоналу впродовж робочої зміни;

Дотримання стандартів обслуговування гостей та санітарно-гігієнічних норм;

Слідкування за якістю страв та напої.

Старший бариста

з 11.2018 по 05.2019 (6 місяців)
2Cups, Стрий (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування напоїв; Обслуговування відвідувачів закладу; Формування замовлення; Прийом та видача замовлення; Підтримка чистоти робої зони; Інвентаризації; стажування.
·Робота з 1с.
Причина для звільнення- відсутність преспектив кар'єрного зростання, низька заробітна платня.

Старший зміни

з 01.2018 по 10.2018 (9 місяців)
Уже ТуТ, Львів (Транспорт, логістика)

Управління усіма процесами кухні; організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу; контроль якості страв; складання списку для замовлення продуктів; прийом продукції у постачальників, перевірка її якості; контроль та приготування страв згідно технологічних карт; контроль за дотриманням термінів та умов зберігання продукції; контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні; проведення інвентаризації.
Причина для звільнення— кардинально різні погляди на паління цигарок на кухні доставки. Колишній керівник вважав це нормою, і на моє невдоволення реагував хамством)

В/о су-шефа

з 03.2017 по 01.2018 (10 місяців)
Панда Суші, Львів (Транспорт, логістика)

Карєрний ріст від помічника кухаря до в/о су-шефа.
розробка нового меню; управління усіма процесами кухні; організація та контроль роботи персоналу, навчання персоналу; участь у підборі персоналу; контроль якості страв; складання списку для замовлення продуктів; прийом продукції у постачальників, перевірка її якості; контроль та приготування страв згідно технологічних карт; контроль за дотриманням термінів та умов зберігання продукції; контроль за дотриманням санітарних та гігієнічних норм на кухні; проведення інвентаризації;
Причина для звільнення- графік роботи 24-26 робочих днів по 13-15 годин.

Адміністратор

з 03.2016 по 03.2017 (1 рік)
Візовий центр, Львів (Відкриття віз)

Відкриття віз, заповнення анкет, страхування, пошук людей, співпраця з підприємствами, робота в 1с.
Причина для звільнення- закриття.

Освіта

ЛДУФК

Фізичного Виховання, Львів
Вища, з 2015 по 2020 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Лдкхпп(готельно-ресторанна справа)

2 роки

Знання і навички

Управління персоналом Робота з 1с Наявність водійських прав категорії В.

Додаткова інформація

Особисті якості:
•Прагнення до розвитку;
·Організаторскі здібності;
·Врівноваженість;
·Працьовитість;
·Стресостійкість;
·Спостережливість;
·Вміння працювати у команді і управляти нею;
·Чесність;
·Справедливість;
·Почуття гумору;

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: