Резюме від 12 серпня 2019

Олена

Менеджер проектів, бухгалтер, економіст (банківська справа), 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора

з 10.2018 по нині (5 років 8 місяців)
ТОВ "Біо Ферма "Органік Плюс"", Вінниця, Вінницька обл. (Сільське господарство, агробізнес)

Забезпечення надходження коштів в розмірі 70 % від річної потреби за рахунок фінансових інвестиційних проектів , в т.ч.банків; своєчасне відображення операцій по руху грошових коштів в системі 1С; контроль фінансів при укладанні платіжного графіку; забезпечити виконання запитів від фінансових установ; забезпечення надходжень від реалізації компенсаційних бюджетних програм всіх рівнів з метою отримання встановлених законодавством гарантій відповідно до затвердженого переліку; формування щомісячного звіту про кредитний портфель; контроль за сплатою обов'язкових платежів (податки , банківські продукти , по ключових фіз особах).

Директор відділення

з 03.2014 по 10.2018 (4 роки 7 місяців)
АТ КБ "ПриватБанк", Вінниця, Вінницька обл. (Фінанси, банки, страхування)

Обслуговування фізичних осіб, обслуговування поточних рахунків, кредитних рахунків, депозитів клієнтів. Формування документів дня. Консультування клієнтів по всіх банківських питаннях. На посаді керівника відділення – робота з юридичними організаціями та ФОП (загальне обслуговування, депозитні, кредитні програми, еквайрінг, зарплатні проекти і т.д.), активне залучення на обслуговування в банку та продаж супровідних банківських продуктів. Організація роботи відділення, постановка задач та контроль їх виконання, планування та розподіл задач між співробітниками.

Освіта

Тернопільський Національний Економічний Університет

Облік і аудит. Облік, коонтроль і правове забезпечення в бюджетній сфері, Тернопіль
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Водійські права категрії В,С

2006-2007рр., 2 роки

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Бухгалтерський облік

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Анна Сергіївна Сергійчук

    Анна Сергіївна Сергійчук

    Керівник напрямку, АТ КБ "ПриватБанк"

    Контактні дані приховані
  • Марія Юріївна Баліцька

    Марія Юріївна Баліцька

    Головний Бухгалтер, ТОВ "Біо Ферма "Органік Плюс""

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маркевич Олена Володимирівна
Адреса:

м. Вінниця
Незаміжня, дітей немає.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
09.2007-05.2012

Тернопільський національний економічний університет, факультет обліку та аудиту, спеціалізація - облік, контроль і правове забезпечення у бюджетній сфері. Магістр.

Досвід роботи:
05.2012-06.2013 – провідний експерт Шаргородського вiддiлення АТ «Райффайзен Банк Аваль»
07.2013- 03.2014 – СК «Провідна», м.Шаргород
03.2014 - 10.2015 – спеціаліст з обслуговування клієнтів ПАТ КБ ПриватБанк, м.Шаргород
- 10.2015-10.2016 – заступник керівника відділення ПАТ КБ ПриватБанк, м.Вінниця
- 10.2016-10.2018 – керівник відділення ПАТ КБ ПриватБанк, м.Вінниця
10.2018 і до тепер – заступник директора ТОВ «Біо Ферма «Органік Плюс»»
Посадові обов’язки:
В АТ « Райффайзен Банк Аваль»: обслуговування фізичних осіб, обслуговування банкомату, формування та передача документів, ознайомлення з банківськими продуктами їх характеристиками,надання консультацій, видача кредитів, формування кредитних справ, депозити, оформлення та видача пластикових карток, обдзвін клієнтів, ведення БД, зарахування зп та соціальних допомог, супровід продаж, пошук нових клієнтів.
В СК «Провідна»: пошук нових клієнтів та пролонгування існуючих, оформлення та передача страхових договорів, ведення БД, обдзвін клієнтів, пошук страхових агентів для співпраці.
В ПАТ КБ «ПриватБанк»: обслуговування фізичних осіб, обслуговування поточних рахунків, кредитних рахунків, депозитів клієнтів. Формування документів дня. Консультування клієнтів по всіх банківських питаннях. На посаді керівника відділення – робота з юридичними організаціями та ФОП (загальне обслуговування, депозитні, кредитні програми, еквайрінг, зарплатні проекти і т.д.), активне залучення на обслуговування в банку та продаж супровідних банківських продуктів. Організація роботи відділення, постановка задач та контроль їх виконання, планування та розподіл задач між співробітниками.
В ТОВ «БІО ФЕРМА «ОРГАНІК ПЛЮС»»: Забезпечення надходження коштів в розмірі 70 % від річної потреби за рахунок фінансових інвестиційних проектів , в тч.банків; своєчасне відображення операцій по руху грошових коштів в системі 1С; контроль фінансовий при укладанні платіжного графіку; забезпечення виконання запитів від фінансових установ; забезпечення надходжень від реалізації компенсаційних бюджетних програм всіх рівнів з метою отримання встановлених законодаством гарантій відповідно до затвердженого переліку; формування щомісячного звіту про кредитний портфель; контроль за сплатою обов'язкових платежів (податки , банківські продукти , по ключових фіз особах).
Досягнення:
Під час навчання була старостою групи, членом Студентської ради.
Середній бал успішності 87 із 100.
Магістерська робота захищена на відмінно
2008-2009 – волонтер Всеукраїнської акції «Від серця до серця»
При виконанні службових обов’язків досягала високих результатів, стабільне утримання відділення в високих групах рейтингів.

Навички:
Володію українською, російською мовами - вільно, англійською - зі словником. П К користувач ( Word, Exсel, Internet, «1С:Бухгалтерія»). Посвiдчення водiя: категорія B, С

Особисті якості:
Швидко вчусь новому та маю бажання вдосконалювати професійні якості.
Бажання працювати, досягати успіхів в професійному та кар'єрному рості, комунікабельність, наполегливість, старанність, цілеспрямованість, аналітичне мислення, порядність, інтелігентність, організованість, бажання самовдосконалюватися. Інтереси: Туризм, музика, спорт, читання книг

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: