Резюме від 22 травня 2023 PRO

Микола

Майстер цеху, зміни, ділянки, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер

з 09.2019 по 11.2022 (3 роки 2 місяці)
ДМЗ, Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

Як майстер дільниці на металургійному підприємстві я був відповідальним за керування виробничим процесом на своїй дільниці, забезпеченням якості та продуктивності виробництва. Мої обов'язки включали контроль технологічного процесу, розподіл завдань серед робітників, виконання документації, організацію безпеки на робочому місці. Мої досягнення на цій посаді включають покращення ефективності виробничого процесу, оптимізацію використання ресурсів та зниження витрат, підвищення рівня безпеки на робочому місці та навчання нових працівників.

Майстер зміни

з 02.2018 по 03.2019 (1 рік 1 місяць)
Днепротяжмаш, Дніпро (Машинобудування)

Як майстер зміни в фассонно-ливарному цеху, мої обов'язки включали керування технологічним процесом на своїй зміні, контроль якості виробництва, забезпечення безпеки на робочому місці та дотримання техніки безпеки. Я відповідав за розподіл завдань серед робітників та забезпечення їх вчасної та якісної виконання. Крім того, я відповідав за дотримання термінів виробництва та розкладу змін.

Мої досягнення на цій посаді включають підвищення ефективності виробничого процесу, зниження відсотку браку, впровадження нових технологій та оптимізацію використання ресурсів. Я забезпечував постійний контроль якості продукції та здійснював її моніторинг під час виробництва. Крім того, я використовував свої навички управління персоналом, щоб підвищити ефективність роботи моєї зміни та забезпечити високий рівень мотивації працівників. Активно співпрацював з іншими майстрами та відділами підприємства для забезпечення належної координації та вирішення питань, пов'язаних з виробництвом.

Майстер формувальної дільниці

з 03.2017 по 12.2017 (9 місяців)
Днепротяжмаш, Днепр (Машинобудування)

На попередній посаді майстра формувальної дільниці в фасонно-ливарному цеху мої обов'язки включали:

Керування формувальним процесом та контроль якості виробництва;
Організація робочих місць та розподіл завдань серед робітників;
Забезпечення безпеки на робочому місці та дотримання техніки безпеки;
Виконання технічних планів та графіків робіт.
Мої досягнення на цій посаді включали:

Впровадження нових моделей формування;
Оптимізація використання ресурсів та зниження витрат на виробництво;
Управління персоналом та забезпечення ефективної роботи формувальної дільниці;
Ведення документації та звітності про виробничі показники формувальної дільниці.

Земледел

з 08.2014 по 04.2017 (2 роки 8 місяців)
Днепротяжмаш, Днепр (Машинобудування)

У своїй роботі я забезпечував якісне виконання різних технологічних операцій, пов'язаних з підготовкою форм та сумішей для ливарного процесу. Мої обов'язки також включали контроль якості виготовлення формувальної суміши та її підготовку до наступних етапів виробництва.

У своїй роботі я дотримувався встановлених технологічних процесів та вимог якості. Забезпечував ефективну роботу в своєму секторі, співпрацюючи з іншими робітниками та відділами в цеху. Крім того, я виконував додаткові завдання, які виникали у процесі виробництва, щоб забезпечити безперебійну роботу цеху та досягти планових показників виробництва.

Різноробочий

з 08.2011 по 04.2014 (2 роки 8 місяців)
Дніпротяжмаш, Дніпро (Машинобудування)

На посаді різноробочого в фассонно-ливарному цеху мої обов'язки включали різноманітні технічні та ручні операції виробництва, включаючи підготовку та обробку сировини, підтримку нормальної роботи обладнання та здійснення ручних операцій з обробки металу. Я також виконував роботи з підготовки інструментів, обслуговування і ремонту обладнання, контролював якість продукції та забезпечував безпеку на робочому місці.

Слюсар-ремонтник

з 03.2010 по 08.2011 (1 рік 5 місяців)
Днепротяжмаш, Дніпро (Машинобудування)

На посаді слюсара-ремонтника на монтажній дільниці 4го розряду мої обов'язки включали ремонт, обслуговування та монтаж обладнання на виробництві. Я виконував планові та позапланові ремонтні роботи, проводив діагностику та виявлення несправностей обладнання, здійснював регулювання, налагоджував обладнання, змінював деталі та виконував інші технічні роботи.

Освіта

Національна металургійна академія України

Якість, стандартизація, сертифікація, Дніпро
Вища, з 2010 по 2017 (7 років)

Я отримав освіту заочно зі спеціальності "Якість, стандартизація, сертифікація". Протягом навчання, я засвоїв знання та навички, пов'язані з розробкою та впровадженням систем якості, вимірювання та контролю якості, стандартизацією процесів та продукції, сертифікацією продукції та іншими аспектами, пов'язаними з підвищенням якості та ефективності бізнес-процесів.

Дніпропетровський монтажний технікум

Монтаж промислового обладнання, Дніпро
Середня спеціальна, з 2006 по 2010 (4 роки)

Під час навчання я оволодів технічними знаннями та вміннями, необхідними для виконання різних етапів монтажу обладнання, від планування до фінальної установки та тестування. Я здобув практичні навички з використання різних інструментів та матеріалів, необхідних для здійснення монтажних робіт.

Отримана освіта дозволила мені розширити свої знання та навички у монтажі та налагодженні промислового обладнання та створити підґрунтя для подальшого професійного зростання.

Знання і навички

Пользователь ПК Навыки управления персоналом (коллективы до 60 человек) Водійські права кат. B Водійські права кат. C Комунікабельність Здатність до навчання

Додаткова інформація

Я дуже цілеспрямований та маю сильну мотивацію досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. У мене є вміння працювати в команді та співпрацювати з різними людьми з різними характерами. Я володію високим рівнем організаційних навичок та здатністю до планування і керування часом. Дуже зацікавлений у розвитку своїх навичок та знань, тому готовий до вивчення нових технологій та інструментів, що допоможуть мені бути ще більш ефективним та успішним у своїй професійній діяльності.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: