Резюме від 10 березня 2023

Петро

Збиральник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

оператор станка з чпу.інженер програміст.технолог

з 04.2014 по 06.2018 (4 роки 2 місяці)
Агрегатний.завод, Красилів (виробництво котлів.військових комплектуючих.автоматів малюк)

пропрацював на всіх станках заготівельного цеху(штампи,гільйотини,термопласти,лазерний та диробійні станки з чпу.)слюсарував мілкі деталі на військове виробництво. Вирішував технологічні питання. Виконував будьякі поставлені задачі. Більшість часу пропрацював оператором на лазері,також займався створенням програм на нього.

Освіта

хну

Інженерної механіки, Хмельницький
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

інженер механік інструментального вихбництва. 4 роки поглибено вивчали все, від видів зварювання,програмування,креслення,станків та інструментів,до розрахунків зусиль та навантажень на різні конструкції.5ий рік поглиблено вивчали будову станків, дипломна робота по зміненню будови та покращенню продуктивності пресформи на ст. термопласт автомат.

Додаткова інформація

після навчання працював на будівництві за кордоном. Потім в місті Старокостянтинів працював збірником металевих конструкцій,виконував збірку різноманітних ферм для будівництва заводів по виданим кресленням,контролював точність співпадіння розмірів,при відсутності зварювальника виконував роботу самостійно.Потім перейшов на інший завод оператором станка з чпу лазерного розкрою листового матеріалу, через більше заохочення в заробітній платі. По сімейним обставинам довелося переїхати в місто Хмельницький, встиг попрацювати деякий час торговим агентом на хімії, пішов бо порахував це невигідним. На даний момент берусь за любу роботу,яка приносить мені нормальний дохід.Звик працювати фізично, тому що не звик відповідати за речі які залежать від інших людей,також просиджувати штани за мінімальну ставку перед компютером. Люблю працювати від виробітку коли все залежить від тебе, а також контролювати свій робочий час самостійно,при можливості залишатися на роботі довше а також залишати її при потребі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: