Резюме від 23 березня 2023

Валерия

Помічник нотаріуса, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Кам'янець-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно, Кам'янець-Подільський, Київ, Львів, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мета :
Здобуття стажу та навиків роботи у сфері юриспруденції, зокрема, нотаріату!

Досвід роботи в сфері юриспруденції:
2016 – 2019 р. головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції в Одеській області.
З 28.12.2020 р. по 22.05.2020 - головний спеціаліст відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса).
З 25.05.2020 по 01.10.2020 - консультант Суворовської державної нотаріальної контори у місті Одеса;
З 01.12.2020 по 01.10.2022 - помічник приватного нотаріуса Мелітопольського районного нотаріального округу Запорізької області;
У зв’язку з воєнним станом, переїхала до Кам’янця-Подільського, де теж на даний час продовжую практику у сфері нотаріату.

Освіта:
2011 – 2015 р. Національний університет «Одеська юридична академія». Диплом – бакалавра з відзнакою. Спеціальність – правознавство.
2015 – 2017 р. Національний університет «Одеська юридична академія». Диплом – магістра з відзнакою. Спеціальність – правознавство.

Ділові якості:
Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, скурпульозність, наполегливість, самостійність, стресостійкість, чесність. Здібність до швидкого навчання, вміння шукати нестандартні підходи до вирішення поставлених запитань і проблем. Вільне володіння українською мовою.

Ділові навички:
•Впевнений користувач ПК, Internet та комп’ютерних програм Microsoft Word Excel, Power Point, Paint;
•Є досвід проведення реєстраційних дій у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;
• Маю досвід складання проектів заяв, договорів, свідоцтв у спадкових справах, заповітів, довіреностей, запитів нотаріуса, постанов про відмову у вчиненні нотаріальних дій та ін.
• Впевнений користувач Спадкового реєстру, Реєстру довіреностей, Єдиного реєстру бланків нотаріальних документів та ін.
• Досвід надання консультацій з правових питань; складання запитів до органів державної влади та місцевого самоврядування, а також надання відповідних відповідей;
• маю навички ведення реєстрів вихідної та вхідної кореспонденції, а також виконання інших організаційних дій.

Додаткова інформація:
Вік - 28 років
Сімейний стан – не одружена
Дітей – немає

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: