Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Марія

Ревізор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Внутрішній аудитор

з 12.2022 по 01.2023 (1 місяць)
Страхова компанія, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Головний ревізор

з 03.2001 по 11.2022 (21 рік 8 місяців)
Банк, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Проводила ревізію наявних грошей, цінностей, майна, здійснювала контроль за збереженням грошей та матеріальних цінностей, їх обліку та складання звітності на всіх рівнях. Перевірку організації: касової роботи відділення; роботи зі здійсненням переказів фізичних осіб; роботи з інформаційно-платіжним терміналом, технологію обслуговування ІПТ; роботи по розрахунково касовому обслуговуванні юридичних осіб; роботи з розвантаження/завантаження АТМ; роботи з надання в оренду індивідуальних сейфів для зберігання цінностей (документів); роботи з інкасації коштів та перевезення валютних цінностей. Перевірку операцій: з використанням банківських платіжних карток; за поточними та вкладними (депозитними) рахунками фізичних осіб у всіх видах валют. Перевірку роботи: з питань дотримання валютного законодавства України; сектора перерахунку та збереження валютних цінностей. Відрядження по Вінницькій області. Завжди виконувала роботу у визначений строк.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет

Банківська справа, Вінниця
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Word Інвентаризація Контроль залишків Уміння аналізувати Чесність Скрупульозність Відповідальність Зосередженість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: