Резюме від 6 травня 2022

Алла

Економіст відділення банку, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Цибрій Алла Василівна
м. Вінниця вул. Станіславського 5
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження:
03 лютого 1993 (25 роки)
Родинний стан: не одружена, дітей немає
Іноземні мови:
Німецька мова та Російська мова

Основна освіта: Київський національний торговельно-економічний університет
Здобула кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр, спеціальність «Облік і аудит» спеціалізація «Державний фінансовий контроль» в 2017р.
ТРУДОВА БІОГРАФІЯ
02.07.2018 р працюю і по даний час в АТ «УКРСИББАНК» фахівцем 2 категорії в Відділі Дистанційного врегулювання заборгованості Вінницького Регіонального Управління.
01.03.2018 р. АТ «Райффайзен Банк Аваль»: Головний економіст ті ж повноваження. Звільнена за власним бажанням, з сімейних причи зміна місця проживання.
02.06.2016р . АТ «Райффайзен Банк Аваль»: Провідний економіст – менеджер з обслуговування юридичних та фізичних осіб, надання консультації, відкриття рахунків, кредитування, та зустрічі домовленості по співпраці а саме зарплатні проекти. Володіння вісьмома програмами банківського користування.
21.11.2015р АТ «Райффайзен Банк Аваль»: Старший касир – видача коштів в підзвіт касиру, контроль організація роботи, виплати та прийом платежів.
01.2014р - АТ «Райффайзен Банк Аваль» : Касир – прийом платежів, виручки та виплата чеків.
01.2012р по 11.2013р - ПП О.Л.КАР Агро Зоо Вет Сервіс: помічник зав лабораторією.
Обовязки : формування сертифікатів власного виробництва, розгляд заявок на продукцію та інфо на складах в програмі 1с, контроль виготовлення та фасування, прийом сировини та контроль їх сертифікації.
Виробнича практика 2010р
В Шаргородському РВ УМВС України у Вінницькій обл.
Набула досвід роботи в бухгалтерії роботи в 1с та веденні меморіальних ордерів та ін. журналів, а також заповнення в Excel формі заробітної плати.

Додаткові відомості: Маю досвід роботи з ПК та офісною технікою. Вільно володію програмами: Word, Excel, 1с в виробництві, програми «Банк-Кліент» та інші.
•Знання нормативних, методичних керівних матеріалів з організації та ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності
•Володіння обліковою політикою, системою регістрів обліку, правилами документообігу й технологією оброблення облікової інформації на підприємстві.
•Ведення плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій.
•Знання системи і форми внутрішньогосподарського (управлінського) обліку, звітності й контролю.
Здатна швидко навчатися новим видам діяльності.
Особисті якості: : уважність, чесність; активність, стресостійкість, бажання до пізнання нового, комунікабельність, пунктуальність, креативний підхід до рішення поставлених завдань.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: