Резюме від 28 квітня 2024

Надія

Няня-гувернантка (вахта), сиделка-компаньон, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь

з 09.2014 по нині (9 років 7 місяців)
Дошкільний навчальий заклад, Кропивницкий (Освіта, наука)

Воспитатель первой категории, ряд сертификатов и благодарностей районного и областного уровня, в том числа от КОИППО им. В.Сухомлинского

Освіта

Кировоградский государственный педагогический университет им. Винниченка

Дошкольное образование, организатор дошкольного воспитания и воспитатель, Кропивницкий
Вища, з 2014 по 2017 (2 роки 4 місяці)

Воспитатель ДНЗ, второе высшее образование (первое - учитель истории и народоведения, в том же вузе), гуманитарное образование включало в себя все сферы подготовки ребенка к школе и медподготовку, все высокие баллы. Владею современными методиками обучения и воспитания дошкольников.

Додаткова освіта та сертифікати

В презентации фото сертификатов

2014

Знання і навички

Користувач Internet Email Фотографія Проведення презентацій Вязание вышивка шитье любое рукоделие

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю дві вищі педагогічні освіти.
Закінчила Кіровоградський державний педуніверситет ім. Винниченка з двох фахів – вчителя історії та народознавства та, нещодавно, організатора дошкільної освіти та вихователя дітей дошкільного віку. Вчитель та вихователь за покликом серця.
Володію інтерактивними методиками розвитку дітей дошкільного віку, особливо з розвитку мовлення та образотворчого мистецтва. Сама малюю, шию. Розробила посібники для розвитку звуковимови, мовлення дітей дошкільного віку, від раннього до старшого віку, часто в роботі використовую казкотерапію, магнітні театри. Працюю індивідуально з кожною дитиною, розвиваю мілку моторику дітей різноманітними іграми, театральною діяльністю, а також власно створеними сенсорними книгами та лепбуками. З посібниками та роботою вихователя можна познайомитись у моєму портфоліо за посиланнямна сайті «Всеосвіти»
https://vseosvita.ua/library/portfolio-vihovatela-fudar-nadii-viktorivni-124536.html?fbclid=IwAR0eVZwfkxnpJDYrt9x3mi7ZxG2xhvm5e5By8VgFaG-x-UIzT6iftDGQrh8. Контактна та врівноважена, спокійна і дієва, люблю дітей. Умію знаходити спільну мову з дорослими та дітьми.
Девять років працювала директором районного музею, відповідально і творчо відносилась до роботи, розвивала у дітей потяг до історії та культури рідного краю. Працювала з дітьми шкільного віку в тому числі, вела для них екскурсії та ігротеки, свята з народознавчого напряму, приймала участь у обласних конкурсах при КДПУ ім. Винниченка, КОІППО ім. В.Сухомлинського (в тому числі презентувала роботу з шкільною молоддю), одночасно працювала вчителем історії в середній школі, вела краєзнавчий гурток "Історія рідного краю" тощо. Власні діти виросли. Перейшла працювати в дитячий садок вихователем, де і працюю чотири роки, маю хорошу характеристику з місця роботи. Медкнижка, медпідготовка при вузі. В даний час шукаю роботу няні на літній період, з перспективою подальшої співпраці. Дзвоніть, номер з вайбером.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: