• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5440241/

Менеджер по роботі з клієнтами, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник директора

з 03.2020 по 02.2023 (2 роки 11 місяців)
Інтернет-магазин, Винница (Роздрібна торгівля)

Працював в інтернет-магазині "Профі Тойс", що займається продажем якісних дитячих іграшок німецьких та інших брендів. На даній посаді займався упаковкою замовлень та описом нових найменувань товарів згідно із вказівками директора.

Помічник друкаря

з 12.2019 по 03.2020 (3 місяці)
"РІА ПОЛІГРАФ", Вінниця (Видавництво, поліграфія)

До моїх обов'язків входило: порізка за заданими параметрами (на ручному та механічному різаку-гельотині) різного роду: візиток, етикеток, запрошень, елементів календарів, з подальшим їх збиранням за допомогою пружинок. Також займався складанням блокнотів та брошур, порізкою рулону ПВХ на фрагменти, з яких виготовляв: таблички, стенди типу "куточок споживача", з подальшою поклейкою оракала та літер.

Контролер якості

з 09.2019 по 12.2019 (3 місяці)
ТД "ТОВ АНШАР ГРУП", Стрижавка (Будівельна промисловість, деревообробка)

Здобув досвід по збиранні та перевірці нових зразків меблевої продукції та перевірці на якість всіх її конструктивних елементів.

Листоноша відділення почти

з 02.2014 по 02.2018 (4 роки)
ТОВ "Укрпочта", Винница (Послуги для населення та бізнесу)

Виплачував людям пенсії та соціальні виплати, а також розносив поштову кореспонденцію.
Завоював любов і повагу людей на довіреній мені ділянці роботи, оскільки скрупульозно, уважно і тактовно виконував свої обов'язки.

Кур'єр

з 06.2013 по 07.2014 (1 рік 1 місяць)
КСД-Вінниця, Винница (Транспорт, логістика)

Розносив на довіреній мені ділянці міста документи та невеликі посилки до адресатів, робив свою роботу швидко та якісно, ​​став більш комунікабельною людиною, навчився грамотно складати маршрут доставки.

Освіта

Винницкий мед.колледж ім.ак.Д.К.Заболотного

ЗуботехнІчний, зубний техник, Вінниця
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)

Закінчив у 2007 році вище вказаний навчальний заклад. Далі працював за спеціальністю близько року, звільнився і не знайшов роботи за фахом.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

2018 році влаштувався у компанію з обробки алмазів у діаманти ТОВ "К.О.Л.Каттінг", пройшов стажування та працював близько року за даною спеціальністю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: