Резюме від 6 травня 2024 PRO

Марія

Технолог харчового виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-технолог з розробок

з 06.2023 по 02.2024 (8 місяців)
Puratos Ukraine, Одеса (Харчова промисловість)

- розробка нових продуктів на замовлення (солодкі начинки на водній основі (кремові, фруктові);
- оптимізування технологічних рішень в асортименті продукції за продуктивністю та вартістю;
- підбір сировини, оцінка вхідної сировини для виробництва продуктів (перевірка відповідності сировини органолептичним показникам, оцінка структурно-механічних показників гідроколоїдів).

Технолог

з 04.2021 по 05.2023 (2 роки 1 місяць)
ДП "ТОРГОВИЙ ДІМ "ПАЛЬМІРА", Одесса (Харчова промисловість)

- розробка рецептур та харчових продуктів;
- дослідження харчової сировини (мікроскопування, сенсорний аналіз, структурно-механічні показники).
- робота з клієнтами, консультування з питань технологій виробництва розроблених продуктів.

Адміністратор з комерційних питань

з 03.2020 по 08.2020 (5 місяців)
SGS Ukraine, Одеса (Послуги для населення та бізнесу)

Освіта

Одеський національний технологічний університет

Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Аспірантура

Одеська національна академія харчових технологій

Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)

Магістратура

Одеська національна академія харчових технологій

Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Бакалавріат

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office MS PowerPoint MS Visio

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Наукова діяльність:
Йде робота над дисертацією: «Удосконалення технології виробництва аерованих десертів». Удосконалення технології за рахунок уведення дієтичної добавки.

Магістерська кваліфікаційна робота: «Розробка композиції та технології виробництва мусів біопротекторної дії» з впровадженням системи HACCP у технології виробництва мусів.

6 статті в іноземних журналах. 5 статей у провідних українських журналах. 6 патентів у базі Укрпатент.

Сертифікати щодо участі у Всеукраїнському та Міжнародному конкурсах наукових праць, у яких зайняті призові місця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: