Марія
Технолог харчового виробництва
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 26 років
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та LinkedIn.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5450972
Досвід роботи
Інженер-технолог з розробок
з 06.2023 по 02.2024
(8 місяців)
Puratos Ukraine, Одеса (Харчова промисловість)
- розробка нових продуктів на замовлення (солодкі начинки на водній основі (кремові, фруктові);
- оптимізування технологічних рішень в асортименті продукції за продуктивністю та вартістю;
- підбір сировини, оцінка вхідної сировини для виробництва продуктів (перевірка відповідності сировини органолептичним показникам, оцінка структурно-механічних показників гідроколоїдів).
Технолог
з 04.2021 по 05.2023
(2 роки 1 місяць)
ДП "ТОРГОВИЙ ДІМ "ПАЛЬМІРА", Одесса (Харчова промисловість)
- розробка рецептур та харчових продуктів;
- дослідження харчової сировини (мікроскопування, сенсорний аналіз, структурно-механічні показники).
- робота з клієнтами, консультування з питань технологій виробництва розроблених продуктів.
Адміністратор з комерційних питань
з 03.2020 по 08.2020
(5 місяців)
SGS Ukraine, Одеса (Послуги для населення та бізнесу)
Освіта
Одеський національний технологічний університет
Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)
Аспірантура
Одеська національна академія харчових технологій
Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)
Магістратура
Одеська національна академія харчових технологій
Інноваційні технології харчування і ресторанно-готельного бізнесу, Одеса
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)
Бакалавріат
Знання і навички
Знання мов
Англійська — вище середнього
Додаткова інформація
Наукова діяльність:
Йде робота над дисертацією: «Удосконалення технології виробництва аерованих десертів». Удосконалення технології за рахунок уведення дієтичної добавки.
Магістерська кваліфікаційна робота: «Розробка композиції та технології виробництва мусів біопротекторної дії» з впровадженням системи HACCP у технології виробництва мусів.
6 статті в іноземних журналах. 5 статей у провідних українських журналах. 6 патентів у базі Укрпатент.
Сертифікати щодо участі у Всеукраїнському та Міжнародному конкурсах наукових праць, у яких зайняті призові місця.
Схожі кандидати
Технолог пищевого производства
10000 грн, Одеса
Заведующий производством, технолог, начальник цеха
Одеса
Инженер-технолог (машиностроение, сварочное производство), начальник цеха
Одеса
Технолог пищевого производства, шеф-повар
40000 грн, Одеса, Київ
,
ще 2 міста
Менеджер-технолог мясоперерабатывающего производства, руководитель производства
28000 грн, Одеса, Дніпро
,
ще 4 міста