Резюме від 12 лютого 2024 PRO

Денис

Менеджер проектов, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Project

з 06.2021 по 02.2023 (1 рік 8 місяців)
SolarGarden, Черкассы (Енергетика)

Розробка креслень, розробка 3Д моделювання, візуалізація, дизайн, веб дизайн, логістика, планування закупівель, планування доставок, та інше.

Керівник

з 03.2020 по 06.2021 (1 рік 3 місяці)
MOTIV+, Черкаси (Телекомунікації, зв'язок)

Розробка плану для досягнення поставлених цілей, організація роботи персоналу, HR набір та навчання персоналу, офіс-менеджер

Освіта

Черкасский политехнический техникум

Автомеханик, Черкассы
Середня спеціальна, з 2016 по 2019 (3 роки)

Повна технічна освіта. Навчання в сфері ремонту та обслуговування автомобілів і двигунів, навчання креслення, створення власного підприємства та виробництва.

Знання і навички

AutoCAD Користувач ПК MS Excel MS Office SketchUp Водійські права кат. B Google Реклама Водіння авто Дизайн Обучаемость Активные продажи Чертеж Сфера продажіа та все що з цим пов'язано Керівні навики Работа з клієнтами та партнерами Планування роботи для досягнення цілей КОМПАС Autodesk Inventor Розробка креслень Стресостійкість Figma Lumion 3D-моделювання 3D-візуалізація 3d Уміння аналізувати Управління персоналом Управління проєктами

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Завжди готовий вчитися чомусь новому, цілеспрямованість, пунктуальність, працьовитість, легко знаходжу спільну мову, в колективі ніколи проблем не було і ще багато всього що 100% може зацікавити будь-якого роботодавця.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: