Резюме від 9 грудня 2020 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5457260

Юрисконсульт, спеціаліст по роботі з проблемною заборгованістю, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 08.2020 по 12.2020 (4 місяці)
АТ Укпошта, Вінниця (Юридичний супровід господарської діяльності підприємства)

Стягнення завданої шкоди, судово-претензійна робота, договірна робота.

Головний юрисконсульт юридичного відділу /Завідувач сектору стягнення

з 04.2004 по 02.2019 (14 років 10 місяців)
Вінницький обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді /Ощадбанк відділ проблемних активів, м. Вінниця (Державне управління/Банківська діяльність)

Працював на посаді провідного спеціаліста- юрисконсульта відділу кадрової та правової роботи Вінницького обласного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді та займався представленням інтересів установи в судах, веденням судово претензійної роботи, консультуванням клієнтів, розробленням проектів договорів з господарської діяльності установи.
У Вінницькому обласному управлінні "Ощадбанк " працював 6- років головним юрисконсультом , в подальшому переведений був на посаду Завідувача сектору стягнення заборговансті. Займався веденням судово-претензійна роботи, представлення інтересів банку в судах, візування наказів з кадрових питань, розробка та візування господарських договорів, підготовка висновків щодо можливості кредитування клієнта банку. На посаді завідувача сектору займався: координацією структурного підрозділу, контролем діяльності підлеглих працівників, підготовкою звітів, виїздом у відрядженняз метою організації проведення стягнення майна що перебуває в заставі чи іпотеці, розшуком боржників, підготовкою позовних заяв, скарг заперечень, представленням інтересів банку в судах. Веденням переговорів з боржниками щодо погашення боргу чи його реструктуризації .

Освіта

КНЕУ

Правове регулювання економіки, Київ
Вища, з 2008 по 2010 (1 рік 3 місяці)

Магістратура

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: