Резюме від 23 лютого 2021

Михайло

Таможенный декларант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Міжгір'я

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Декларант зовнішньоекономічної діяльності , Обліковець Брокерського відділу

з 12.2016 по 08.2018 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "САНДЕРС", Виноградів (Виробництво готових текстильних виробів, крім одягу , а також Експорт готової продукції за кордон)

Декларант зовнішньоекономічної діяльності , Обліковець Брокерського відділу , до Обовязків входило підготовка пакету документів експортноі чи імпортоноі оперції ,декларування в програмі учасників ЗЕД , підготовка та створення документу міжнародна товарно-транспортна накладна а токож інших документів за для успішного експортної чи імпотної операції , подача декларації на митницю та оформлення вантажу , кординування вантажного транспорту , А токож Облік експротно-імпортної продукції та створення Ексель документу під так званою назвою "Списання" , також входив до щорічної комісії з інвентаризації підприємства . Широкий досвід та всебічна розвинутість завдяки праці в сфері виробництва та його фінансово-економічних складових !

Працював адміністратором, керуючим вирішую організаційні питання влаштовував поставки та реалізацію Магазину Одягу досвід 2 роки

Працював Адміністратором Студії краси також Керував студією та вирішую організаційні питання досвід 2 роки

Працював в магазини зі збуту ,консультацій , та підбору автозапчастин

Працював в продуктовому магазині, який знаходиться у власності Батьків де здобув досвід допомагаючи їм з малку, досвід понад 10 років ,у сфері торгівлі розуміння системи збуту продовольчої продукції її прийому та скаладових

Тимчасові місця роботи :
Працював закородном в Польщі ,а саме на потужностях виробництва , з деревообробної галузі -Офіційно!

Освіта

УЖНУ

Юридичний факультет, Ужгород
Вища, з 2012 по 2017 (4 роки 9 місяців)

Здобув Освіту за напрямом Фахівець з Міжнародного права, юрист-міжнародник

Здобув Освіту за напрямом Перекладач з Англійської мови

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Бухгалтерський облік Adobe Bridge ЗЕД

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Я людина яка є загально та всебічно розвинутою яка з завзятістю та цікавістю береться до роботи та виконання поставлених переді мною завдань , я швидко вчуся і нема такої галузі яку я б не міг освоїти в максимально короткий термін, мої риси чесність , стресостійкість , сміливість , підвішений язик і смікаловка в мене ще та - Потрібен на роботу чесний прогресивний ,адекватний ,без шкідливих звичок чоловік який виконає поставлені перед ним завдання - тоді ви звернулися за адресою не вірите ? Візьміньті на вакансію та самі переконаєтесь !

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: