Резюме від 26 квітня 2024

Віталій

Механік (нафтогазова галузь)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е

Шиндель Віталій Валентинович
Дата та місце народження
01.11.1978 р., Україна, м. Полтава
Домашня адреса
м. Полтава, провулок Хорольський, буд. 12, кв. 1
Контактна інформація
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта
1994 - 1998 р.
Полтавський нафтовий геологорозвідувальний технікум
Спеціальність: Технічне обслуговування і ремонт нафтових та газових промислів
Кваліфікація: Технік-механік
1998 - 2003 р.
Полтавський національний технічний університет ім. Юрія Кондратюка
Спеціальність: Обладнання нафтових і газових промислів
Кваліфікація: Магістр інженерної механіки
2005 - 2007 р.
Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Інститут післядипломної освіти
Спеціальність: Видобування нафти і газу
Кваліфікація: Гірничий інженер
Досвід роботи
11.2023 - по даний час - головний механік ТОВ "Газтехнологія"
Обов'язки - забезпечення безаварійної роботи обладнання бурової установки, пошук та закупівля необхідних запчастин, матеріалів та обладнання складання графіків ППР, контроль за своєчасним проведенням планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання, безпосередня участь в ремонті, технічному обслуговуванні та гідравлічному випробуванні обладнання, взаємодія з контролюючими та наглядовими організаціями.
05.2023 - 11.2023 - машиніст підіймача 5 розряду ПП Українська сервісна бурова компанія-1
Обов'язки - експлуатація, ремонт та технічне обслуговування обладнання мобільних бурових установок ZJ-20, ZJ-30
02.2023 - 05.2023 - механік, експерт технічний з промислової безпеки у нафтогазовидобувній промисловості та геологорозвіці
Обов'язки - проведення технічного огляду та/або експертного обстеження бурового та нафтопромислового обладнання, паспортизація бурового і нафтопромислового обладнання вітчизняного та закордонного виробництва.
10.2020 – 02.2022– механік бригади з інтенсифікації свердловин (колтюбінгового флоту) ТОВ «Регіон».
Обов'язки - контроль за своєчасним проведенням планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання, безпосередня участь в ремонті, технічному обслуговуванні обладнання флоту інтенсифікації свердловин, контроль за забезпеченням безперебійної і технічно правильної експлуатації обладнання, організація роботи персоналу (машиністи колтюбінгової установки, машиністи насосного агрегату, машиністи азотно-компресорної установки), безпосередня участь у пуско-налагоджувальних роботах перед початком робіт на свердловинах, оформлення заявок на придбання матеріалів та запасних частин.
03.2018 – 10.2020 - механік, експерт технічний з промислової безпеки у нафтогазовидобувній промисловості та геологорозвідці ТОВ "Експертнафтогаз" (експерте обстеження, технічний огляд, дефектоскопія бурового та нафтопромислового обладнання обладнання).
Обов'язки - проведення технічного огляду та/або експертного обстеження бурового та нафтопромислового обладнання, складання висновків щодо можливості подальшої експлуатації обладнання, паспортизація бурового і нафтопромислового обладнання вітчизняного та закордонного виробництва.
10.2017 р. - 03.2018 р. - головний метролог, інженер з налагодження та випробування технологічного обладнання відділу головного механіка ПрАТ "Пласт".
09.2013 р. - 10.2017 р. - провідний інженер-механік відділу головного механіка ПрАТ "Пласт".
Обов'язки - забезпечення безаварійної роботи обладнання підприємства, пошук та закупівля необхідних запчастин, матеріалів та обладнання, складання графіків ППР, контроль за своєчасним проведенням планових ремонтів та технічного обслуговування обладнання, безпосередня участь в ремонті, технічному обслуговуванні та гідравлічному випробуванні противикидового обладнання, запірної арматури та гирлового обладнання фонтанних свердловин, взаємодія з контролюючими та наглядовими організаціями.
03.2013 р. - 09.2013 р. - в.о. головного механіка ПрАТ "Пласт".
08.2010 р. - 03.2013 р. - провідний інженер-механік відділу головного механіка ЗАТ "Пласт".
02.2008 р. - 08.2010 р. - інженер-механік відділу головного механіка ЗАТ "Пласт" (видобування природного газу і газового конденсату, капітальний ремонт свердловин).
09.2004 р. - 02.2008 р. - слюсар з ремонту технологічних установок 5-го розряду Машівського промислу ГПУ "Полтавагазвидобування".
Обов'язки - проведення ремонту та технічного обслуговування обладнання установок комплексної підготовки газу та гирлового обладнання свердловин.
11.2003 р. - 09.2004 р. - слюсар-сантехнік 3 розряду Солохівського промислу ГПУ "Полтавагазвидобування".

Додаткова інформація
1. Дійсні посвідчення з охорони праці
2. Посвідчення Експерта технічного з промислової безпеки з правом проведення технічного огляду та/або експертного обстеження устаткування нафтогазовидобувної промисловості та геологрозвідки
3. Посвідчення машиніста підіймача 5 розряду
Професійні навички
Вільне володіння комп'ютером

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: