Резюме від 2 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5478434

Юрист, юрисконсульт, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дубно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник

з 03.2017 по нині (7 років 2 місяці)
Юриспруденція

Захист інтересів громадян та установ в кримінальних, цивільних, адміністративних та господарських справах

Освіта

Львівський національний університет

Правничий, юрист, Львів
Вища, з 2000 по 2004 (4 роки 3 місяці)

Знання і навички

MS Office ЛІГА:ЗАКОН Управіння колективом

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Французька — вище середнього

Додаткова інформація

з 2012 по 2015 рік працював на посаді юрисконсульта державного підприємства. З 2015 по 2016 рік очолював центр з надання безоплатної правової допомоги. На зазначених посадах самостійно здійснював повну юридичну підтримку діяльності установ, правовий супровід корпоративних процедур, перевірок контролюючих органів (податкова, КРУ, Управління праці, Держгірпромнагляд тощо). Безпосередньо займався складанням, правовим аналізом договорів; супроводжував їх укладання та виконання. Вів претензійно-позовну роботу, відпрацьовував процесуальні документи в суди всіх інстанцій. Маю досвід в супроводженні реєстраційних та нотаріальних дій. Надавав відповідну інформацію на запити правоохоронних та контролюючих органів. Здійснював аналіз і контроль за станом дебіторської та кредиторської заборгованості.
З 2017 року займаюсь адвокатською діяльністю. Веду постійну рубрику «Порада адвоката» в ЗМІ Дубенського, Млинівського, Демидівського та Радивилівського районів. Маю власний автомобіль. Згоден працювати не нормовано. Поважаю думку колективу, прислуховуюсь до точки зору колег по роботі. Маю досвід реагування в нестандартних, конфліктних ситуаціях та при виникненні форс-мажорних обставин. Перебуваючи на посадах юрисконсульта, директора центру надання правової допомоги, займаючись адвокатською діяльністю постійно спілкувався та спілкуюсь з громадянами, вислуховую їх заяви, скарги, пропозиції та вживаю заходи по їх вирішенню їх проблем. До роботи відношусь відповідально. Перед вирішенням будь-яких завдань аналізую хід їх виконання та настання очікуваних позитивних результатів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: