Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 вересня 2023 PRO

Міла

Головний бухгалтер, бух. з обліку податків, фін. директор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер, фін. дир.

з 07.2019 по 12.2022 (3 роки 5 місяців)
ПП "Київбудпроект", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Відновлення обліку в 1С 8.3,перехід в пр. BAS , повний функціонал для гол. бухгалтера в ремонтно- буд. компанії. ( КБ-2. КБ-3. АВР ). Робота з банками з кредитування. Управл. облік, фін. планування та контроль( закупівель, виробництва, продажу) бюджетування, аналіз діяльності компанії, підвищення рівня автоматизації бізнес-процесів. Участь в розробці управлінського обліку, звіти CASH Flow,P&L, упр. баланс.Досвід розблокування податкових накладних.

Головний бухгалтер

з 04.2018 по 07.2019 (1 рік 3 місяці)
ТОВ "Дукор", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Організація бух.обліку, фін.-госп. діяльності кількох юридичних осіб, ФОП. Здійснення контролю за відображенням в 1С всіх господарських операцій. Складання податкової звітності. балансу, звіту про фін. рез, ЄСВ та іншої. Реєстрація ПН, СЕА ПДВ. Кредитування. Внесення змін в облікову політику підприємства. Численні постановки завдань програмісту. Надання методичної допомоги бухгалтерам підприємства з бух. обліку, оподаткування, звітності. Участь в розробці управлінського обліку, звіти CASH Flow,P&L, упр. баланс.

Головний бухгалтер

з 04.2017 по 04.2018 (1 рік)
ТОВ " Румбак", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повне ведення бух. обліку кількох юридичних компаній з різними системами оподаткування. Формування та подання звітності ( Баланс, фін. рез., податок на прибуток квартально, податкові різниці,СЕА ПДВ, статистика, податок на землю, оподаткування операцій з нерухомістю). Завдання програмісту. Нарахування та виплата з/плати, дивідендів. Ліквидація ОС. Досягнення: ліквідація та реорганізація підприємств шляхом злиття, успішне проходження перевірок під час ліквідації. Контроль договорів.

Головний бухгалтер

з 07.2015 по 04.2017 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Лас Системс", Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Контроль всіх госп. операцій, надання звітності, розробка технологічних карт продукції, норм витрат, собівартості готової та реалізованої продукції, давальницька сировина, КБ-2, КБ-3. Відновлення обліку за попередні періоди. Фінансове та податкове планування. АХД. Бюджетування. Управлінський облік. Завдання програмісту. У підпорядкуванні 2 бухгалтери.

Головний бухгалтер

з 04.2013 по 10.2015 (2 роки 6 місяців)
ТОВ " Логос Трейд", Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Контроль відображення розрахункових і валютних операцій, контроль обліку руху ТМЦ, ОЗ, нематеріальних активів, контроль обліку праці та нарахування з/платні. Облік витрат на відрядження, в т. ч. за кордон, облік гарантійних зобов'язань . Формування та надання звітності( декларацій з податку на прибуток, ПДВ, фін. и стат. звітність. Оформлення кредитів, договори факторинга. У підпорядкуванню 2 бух.

Главный бухгалтер

з 02.1999 по 07.2012 (13 років 5 місяців)
ТОВ "Галис", Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Контроль всіх ділянок бух. та податкового обліку, особливий контроль касової дисципліни (4 об'єти торгівлі). Оформлення ліцензій лікеро-горілчаними та тютюновими виробами, придбання патентів, РРО. Оформлення кредитів, договорів оренди землі.
Формування та надання всієї звітності. У підпорядкуванню 4 чол.

Освіта

Харківський національний університет ім.В. Н. Каразіна

Экономічний, Харків
Вища, з 1984 по 1989 (5 років)

Спеціальність "фінанси та кредит"

Додаткова освіта та сертифікати

бух. семінари, вебінари

постійно

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office M.E.Doc Клієнт-Банк Бухгалтерський облік 1С УТП 1С УВП Вчасно Впевненість Досвід ведення бухгалтерського, податкового обліку

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Груздєва Олена Вікторівна

    Груздєва Олена Вікторівна

    Директор, ТОВ " Румбак"

    Контактні дані приховані
  • Дроговоз Юлія

    Дроговоз Юлія

    Віце-президент, голова Комісії з питань економічної політики, Українська спілка промисловців та підприємців

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Досвід роботи з ФОП (2, 3 гр.) Керівництво колективом бухгалтерії до 5-ти чол. Досвід створення підприємства з нуля, ліквідація. Успішний досвід проходження перевірок. Знання діловодства, кадрових питань, трудового та цивільного права. Невеликий досвід викладання курсів бухгалтерів, досвід роботи в медичному закладі з ПРРО та MIS без оформлення.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, вимогливість, обов'язковість, чесність, порядність, увага до деталей, уміння працювати в командні, самостійно приймати рішення, аналітичне мислення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: