Резюме від 19 лютого 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5489224

Бартендер, вальтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Тульчин

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бартендер вальтер

з 06.2017 по нині (6 років 11 місяців)
Прийом гостей розміщеня гастрономія

сертефікат по організаціі роботи бару прийом гостей обслуговуваня гостей приготуваня напоів по барній карті техніка приготуваня техніка подачі правила обслуговуваня робота з касою платйожним терміналом і фіскальни регістратором списанія і приход на бар наданий момент працюю на кухні кухарем універсалом працюю з м'ясом також на мангалі знаю як працювати з бараніною свининию говядіною перепелками з лососьом дорадо форель сом температури подачі степені прожарки щоб все було сочне і вкусне готую в різних стилях азіатський європейський і американський освоів віпічку дрожеву і пісочну

Освіта

впу41

Тульчин
Середня, з 2016 по 2019 (2 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

сертефікат організація роботи бару від HRG Bar i Bluz і метро

2019 6 годин

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: