Резюме від 28 грудня 2020 PRO

Володимир

Директор фінансової компанії

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 03.2019 по нині (5 років 2 місяці)
фінансова компанія "АЛЬКОР КЕПІТАЛ", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Координація роботи компанії (організація роботи підприємства, поточне та перспективне планування, прогноз доходів та видатків, підбір персоналу). Формування та контроль за виконанням бізнес моделі.

Директор

з 09.2016 по 03.2019 (2 роки 6 місяців)
ТОВ "ПРОСТІ КРЕДИТНІ РІШЕННЯ”, Київ (фінансова компанія, онлайн кредитування)

Участь в створенні проекту. Реєстрація фінансової компанії. Формування та контроль за виконанням бізнес моделі. Формування та контроль за виконанням бюджету. Планування та розподіл потоків грошових коштів. Формування реєстру платежів. Аналіз та контроль кредиторської та дебіторської заборгованості групи компаній. Комунікація з банками та фінансовими установами.

Директор

з 09.2010 по 09.2016 (6 років)
ТОВ "ФК АУРУМ КАПІТАЛ”, ТОВ "ФК АУРУМ ФІНАНС”, Київ (фінансова компанія (кредитування, факторинг, залучення фінансових активів))

Реєстрація фінансової компанії; координація роботи компанії (організація роботи підприємства, поточне та перспективне планування, прогноз доходів та видатків, підготовка внутрішніх нормативних документів підприємства, затвердження штатного розкладу, підбір, прийом на роботу персоналу); договірна робота, переговори з контрагентами; залучення ресурсів для здійснення діяльності (кредити комерційних банків, випуск боргових цінних паперів, розробка проспектів їх емісії); забезпечення своєчасності та повноти виконання зобов’язань підприємства; аналіз та контроль кредиторської та дебіторської заборгованості. Формування реєстру платежів. Робота в системі “Клієнт-банк”. Налагодження процесу кредитування клієнтів, розробка процедури фінансового моніторингу та ідентифікації клієнтів; взаємодія з контролюючими органами (податкова, НКРФП)

Заступник директора з фінансів

з 12.2007 по 03.2010 (2 роки 3 місяці)
ТОВ “Укртрейдфінанс”, Київ (оптово-роздрібна торгівля скрапленим газом)

Оперативний та фінансовий облік, фінансовий аналіз та планування, координація та управління грошовими потоками. Контроль закупівель та оптово-роздрібної реалізації скрапленого газу.
Досягнення: Поліпшення економічного обліку, зріст продаж та прибутку.

Керівник відділення

з 10.2006 по 11.2007 (1 рік 1 місяць)
ПАТ "КРЕДОБАНК", ПАТ "ДІАМАНТБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Координація роботи відділення ; пошук клієнтів та формування клієнтської бази відділення; управління персоналом; організація та контроль операційної і касової роботи відділення відповідно до вимог НБУ.
Досягнення: Виконання планових показників з продажу банківських продуктів. Створення професійної та результативної команди. Розширення клієнтської бази . Активізоване співробітництво банку з партнерами – автосалонами, агентствами нерухомості.

Провідний економіст Управління по роботі з корпоративними клієнтами

з 09.2003 по 09.2006 (3 роки)
ПАТ "Банк Петрокоммерц-Україна”, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення корпоративних клієнтів на банківське обслуговування. Супровід VIP-клієнтів (персональний менеджмент).Аналіз клієнтської бази банку. Залучення депозитів юридичних осіб. Секретар тарифного комітету та комітету по управлінню активами та пасивами банку. (Створення індивідуальних тарифних планів для клієнтів банку. Моніторинг та аналіз тарифів банків-конкурентів).

Досягнення: Помітне збільшення депозитного портфеля юридичних осіб. Перехід на новий рівень по обслуговуванню та супроводу корпоративних клієнтів. Розрахунок та оптимізація тарифних планів.

Освіта

Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана

Банківська справа, Київ
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 9 місяців)

Магістерська робота: “Управління активами та пассивами в банку”.
Форма навчанняДенна/заочна

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Свідоцтво про підвищення кваліфікації керівників фінансових установ (термін дії до 30.06.2020р.)
Свідоцтво про підвищення кваліфікації з питань фінансового моніторингу для фахівців учасників ринків фінансових послуг (фінансові компанії)
Водійські права категорії В, стаж керування 13 років, наявність власного автомобіля.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: