Резюме від 24 червня 2018

Алексей

Юрист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word MS Office ЛІГА:ЗАКОН Windows Законодавство України Інфодиск

Додаткова інформація

Дубін Олексій Михайлович, громадянин України, народився 21.06.1974 року, Донецька область, м. Макіївка. Одружений.

тел. мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Освіта:
1991-1994 Макіївський металургійний технікум, спеціальність механік.

1997-2003 Харківська національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, господарсько-правовий факультет, присвоєна кваліфікація: юрист - спеціаліст.

2005-2006 Харківська національна юридична академія України ім. Ярослава Мудрого, факультет підготовки професійних суддів, присвоєна кваліфікація: юрист - магістр.


Робота:
1994-97 Макіївський металургійний комбінат.

2002-2003
Відділ державної виконавчої служби Харківського районного управління юстиції. Посада державного виконавця. Примусове виконання рішень, ухвал і постанов судів у цивільних та адміністративних справах, судових наказів, вироків, ухвал і постанов судів у кримінальних справах у частині майнових стягнень, постанови судів у частині майнових стягнень у справах про адміністративні правопорушення, рішення, ухвали, постанови господарських судів, виконавчі написи нотаріусів, рішення комісій по трудових спорах, постанови, винесені органами, уповноваженими законом розглядати справи про адміністративні правопорушення у випадках, передбачених законом. Представництво Державної Виконавчої Служби в місцевих та Господарських судах, підготовка апеляційних, касаційних скарг.

2004-2005
Чугуївський міський суд Харківської області. Посада консультанту суду. Аналітична робота; систематизація діючого законодавства; розгляд заяв, звернень, скарг.

2006-2007
Прокуратура Червоногвардійського району м. Макіївки. Посада помічника прокурора. Підтримка державного обвинувачення у судах, проведення перевірок законності діяльності юридичних осіб не залежно від форм власності, підготовка та внесення актів прокурорського реагування, підготовка цивільних позовів, розгляд скарг та звернень фізичних та юридичних осіб.

2007 по 09.2009
Ленінський відділ державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції. Посада державного виконавця. Примусове виконання рішень, ухвал і постанов судів у цивільних та адміністративних справах, судових наказів, вироків, ухвал і постанов судів у кримінальних справах у частині майнових стягнень, постанови судів у частині майнових стягнень у справах про адміністративні правопорушення, рішення, ухвали, постанови господарських судів, виконавчі написи нотаріусів, рішення комісій по трудових спорах, постанови, винесені органами, уповноваженими законом розглядати справи про адміністративні правопорушення у випадках, передбачених законом. Представництво Державної Виконавчої Служби в місцевих та Господарських судах, підготовка апеляційних, касаційних скарг.

09.2009-12.2009
ПАТ КБ "Соцкомбанк"; ПАТ "ПУМБ". Посада юрисконсульта; старшого спеціалісту сектора проблемних активів. Посадові обов"язки: контроль и ведення справ в рамках виконавчого провадження, реалізация предмету іпотекі та іншого заставного майна, співпраця с торгівельними організаціями, участь у судових засіданнях.

06.2011 - 05.11.2015
РЦ "Аргус". Посада юриста за трудовою угодою. Посадові обов"язки: представництво інтересів підприємства в судах господарської, адміністративної, цивільної юрисдикції всіх інстанцій; робота зі зверненнями громадян, складання листів до органів місцевого самоврядування, органів державної влади та інших установ та організацій; розробка та узгодження господарських договорів, внесення змін до правоустановчих документів підприємства.


06.2011 - 05.11.2015
ПАТ "НВП Теплоавтомат", Бізнес центр "Теплоавтомат". Посада юриста за трудовою угодою. Посадові обов"язки: повний правовий супровід діяльності підприємств , претензійно - позовна робота , взаємодія з контролюючими та правоохоронними органами в тому числі , аналіз і правова оцінка запитів , направлень на перевірку , розробка внутрішніх документів , інструкцій і положень по підприємству , надання правової допомоги структурним підрозділам у підготовці та оформленні документів , підготовка юридичних висновків з правових питань у рамках діяльності підприємства , моніторинг , аналіз чинного законодавства та правової документації , регистрация підприємств і інша робота з реєстраційною службою, підготовка документів і претензійна робота у судових органах та виконавчій службі.
Володіння мовами: українська, російська - рідні; англійська - розмовний. 01.02.2016 по 25.12.2017 КП " Цент поводження з тваринами" Посада юрисконсульта

Володіння ПК:
користувач, (Win Word, Excel, MS Office). Вільне володіння компьютером, офісной техникой, професійне вміння роботи з ЛІГА ЗАКОН, «Інфодиск Законодавство».

Посвідчення:
водій, категория: В, С.

Захоплення:
література, музика, туризм, спорт.

Додаткові відомості: висока працездатність, порядність, комунікативність, вміння швидко та самостійно оволодівати новими знаннями та навиками; вміння працювати у колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: