Резюме від 23 листопада 2023 PRO

Володимир

Механік авто, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Механік автотранспорту

з 05.2010 по 05.2019 (9 років)
Аграрна компанія, Миколаїв (Миколаївська обл.) (Сільське господарство, агробізнес)

Мій стаж 14 років. Перевагу в виборі професії бачу все що зв’язане з ремонтом та експлатацією легкового автотранспорту – це механік автомобільної колони, завгар, заступник начальника автотранспорту та начальник автотранспорту.
Володію навиками ПК: MS Offise (Word.Excel) та интернетом Explorer.Coogle
Працював з серпня 2010 року в аграрній компанії за професіями інженер з безпеки руху легкового автотранспорту, начальником відділу безпеки дорожнього руху автотранспорту та останні 5 років механіком легкового автотранспорту. Під час праці були впровадженні нові види робіт що призвело до економії кошт
Закінчив навчання у 2005 році Державний Миколаївський Аграрний Університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Професійне навчання. Механізація сільськогосподарського виробництва та гідромеліоративних робіт» зі спеціалізацієї «Технічний сервіс» та здобув кваліфікацію «Інженер - Педагог».
Щодо особистих якостей: вмію знаходити спільну мову з людьми, працювати в команді, легко запам’ятовую інформацію та цілеспрямованість. Маю водійське посвідчення категорії В та С. Розмовляю на українській рідній мові, вільно російською та розмовним рівнем англійською мовою.
Хотів би працювати на підприємстві, яке розвивається та дає змогу другим підрозділам цілеспрямовано та якісно виконувати справу за фахом.

Освіта

МДАУ

Механізація с/ г, механік інженер, Миколаїв (Миколаївська обл.)
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 10 місяців)

Інженер - механік

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: