Резюме від 19 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5528429

Інженер-кошторисник, провідний спеціаліст, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

провідний інженер-кошторисник

з 11.2006 по 06.2019 (12 років 7 місяців)
ТОВ "ЕНКІ КОНСТРАКШН", Київ (будівництво, будівельно-ремонтні роботи)

Складаю та перевіряю кошториси для замовників та підрядників будівництва, формую пакет всі необхідних матеріалів та документів щодо фактично виконаних фізичних обсягів робіт на об'єктах будівництва. Працюю з
проектною документацію, робочими креслення, виконавчими схемами, проектами виконання робіт, дефектними акти, тощо.

Проводжу перевірку фактично виконаних обсягів робіт в натурі (контрольні обміри) на об'єктах будівництва, капітального ремонту, у відповідності із затвердженою проектною документацією, робочими кресленнями, проектом організації робіт, проектами виконання робіт, виконавчими схемами, актами на закриття прихованих робіт, державними будівельними нормами (ДБН), національними стандартами України (ДСТУ) та іншими чинними нормативними документами у сфері будівництва .

Освіта

Львівський політехнічний інститут

Архітектура, Львів
Вища, з 1980 по 1985 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

АВК ПВР

Знання мов

Польська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: