Резюме від 27 лютого 2024 PRO

Олег

Виконроб, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Виконроб

з 05.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Компанія "Ivstroy", Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Консультація клієнта перед ремонтом/будівництвом, організація процесу ремонту, аналіз і ведення документації, розрахунок кількості матеріалів, оптимізація витрат, координація діяльності майстрів, контроль якості після виконання кожного етапу ремонтно-будівельних робіт.

Інженер з тех. нагляду

з 02.2020 по 05.2021 (1 рік 3 місяці)
Компанія "Ivstroy", Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконував інспекцію якості робіт, своєчасне виявлення або запобігання порушенням, а також оформлення виконавчої документації за фактом приймання кожного етапу монтажу. Фотофіксація, надання висновку про доцільність застосування того чи іншого матеріалу, аналіз технологічної частини будівництва (інженерні та архітектурно-конструктивні рішення).

Виконроб

з 12.2018 по 11.2019 (11 місяців)
ТОВ "Професіонал-1", Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація та розподіл робіт на будівельному майданчику. Формування об'єктів будівництва та оздоблення з нуля під ключ. Контроль якості будівельно-оздоблювальних робіт. Організація будівельно-монтажних робіт відповідно до проектної документації, дотримання БНіП, дотримання ТБ, складання актів прихованих робіт. Розрахунок та складання заявки, для замовлення необхідної кількості будівельного матеріалу.

Виконроб

з 01.2018 по 10.2018 (9 місяців)
ТОВ "ЛюксСтрой", Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Внутрішнє оздоблення квартир, котеджів, офісів будь-якого класу складності та якості. Контроль робочого процесу, дотримання всіх норм будівництва, взаємодія з субпідрядними організаціями та службами замовника. Приймання виконаних обсягів робіт за актом. Складання заявок на матеріали, читання проєктно-кошторисної документації, координація робіт із замовником, дизайнером. Часткове забезпечення необхідним будівельним матеріалом, ведення технічної документації.

Виконроб-замірник

з 02.2017 по 01.2018 (11 місяців)
ТОВ "Ідеальний Дім", Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація ремонтно-оздоблювальних робіт у приміщеннях: санвузлів, квартир. Ведення контролю за оздоблювальними роботами та монтажем внутрішніх систем (водопостачання і каналізація, опалення, електромонтажні роботи). Взаємодія із замовником, дизайнером. Виїзд на об'єкт, заміри площі, складання кошторису ремонтних робіт, підбір будівельно-оздоблювальних матеріалів. Підбір майстрів, прийняття технічних рішень. Контроль термінів і послідовності виконання ремонтних робіт. Приймання виконаних робіт, підготовка акта приймання, здача об'єкта замовнику.

Виконроб

з 01.2016 по 02.2017 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Ремгруп", Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Організація робіт з ремонту (санвузлів, квартир, офісів). Комплексні роботи з оздоблення приміщень (малярні, плиткові, електромонтажні, сантехнічні роботи; опалення, вентиляція) Контроль за дотриманням технологічної послідовності виконання ремонтно-оздоблювальних робіт, якістю і термінами виконання робіт. Розрахунок і складання заявки, для замовлення необхідної кількості будівельного матеріалу. Взаємодія із замовниками, керуючими компаніями, дизайнерами. Облік виконаних робіт, поетапне закриття, робота з дизайн-проектами. Підрахунок обсягів виконаних робіт, складання та закриття актів приймання виконаних робіт, здача замовникам.

Інженер з оздоблення

з 03.2015 по 12.2015 (9 місяців)
ТОВ "Еста констракшен", Інші країни (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Взаємодія із замовником, проектувальником, суб. підрядником. Управління виробництвом будівельно-оздоблювальних робіт. Контроль за виконанням завдання по будівельній ділянці відповідно до проєкту. Організація виробництва робіт з внутрішнього оздоблення приміщень, ведення виконавчої документації. Перевірка якості виконаних обсягів робіт, згідно з СНиП і пред'явлення їх замовнику. Підписання актів виконаних робіт, здача готових приміщень Технагляду.

Освіта

Одесская государственная академия строительства и архитектуры.

Промышленное и гражданское строительство, Одесса
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Школа Дизайна №1, КУРС ДИЗАЙН ІНТЕР'ЄРУ

2021, 9 місяців

Знання і навички

AutoCAD MS Word MS Excel Координація будівництва Управління персоналом SketchUp MS PowerPoint

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Маю досвід роботи на будівельних об'єктах різної складності, комунікабельність, сумлінно ставлюся до виконання поставлених завдань, розв'язання складних питань, знаходження компромісних рішень із замовником, креативність, знання будівельних матеріалів та їхніх властивостей, працював із різними видами декоративно-оздоблювальних матеріалів. Володію знаннями про сучасні будівельні технології, швидка здатність до навчання, готовність розглянути інші вакансії, пов'язані з будівництвом.

Схожі кандидати

Мастер, прораб
35000 грн, Одеса, Вінниця , ще 8 міст

Виконроб, майстер дільниці
20000 грн, Одеса, Київ, Миколаїв

Прораб, начальник участка
Одеса

Нач. строительного участка, прораб
30000 грн, Одеса

Виконроб
30000 грн, Одеса

Прораб, начальник участка, руководитель
25000 грн, Одеса, Миколаїв

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: