Резюме від 24 січня 2023 PRO

Олена

Няня-гувернантка, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вчитель початкових класів

з 09.1998 по 06.2020 (21 рік 9 місяців)
Школа, Карловка Полтавской обл (Викладання всих предметів для учнів початкових класів)

Освітня та виховна робота з учнями молодшого шкільного віку.Учні не тільки досягали високого рівня знань,але були переможцями районних та обласних олімпіад.Була лауреатом обласного етапу конкурсу "Учитель року- 2011"Володію новітніми освітніми методиками викладання, пройшла навчання на "ЕdEri" по НУШ(новій українській школі),відповідно ,крім послуг няні ,можу підготувати дитину до успішного навчання в школі та надати послуги репетитора з будь-якого предмету початкової школи.

Освіта

Полтавський педуніверситет

Початкове навчання, Полтава
Вища, з 1996 по 2000 (3 роки 9 місяців)

Отримала знання з педагогіки та психології дітей молодшого шкільного віку.Володію новітніми методами і прийомами викладання шкільних предметів:читання,математики,української та англійської мови, природознавства,образотворчого мистецтва, трудового навчання,фізкультури та основ здоров'я. Маю досвід проведення та організації свят для дітей, позакласної та позашкільної роботи з дітьми.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Охайна,відповідальна,працьовита.Знаходжу індивідуальний підхід до кожної дитини.Розвиваю не лише увагу,уяву,пам'ять, мовлення,мислення, але і креативність,комунікабельність та індивідуальні творчі здібності.На рівні початкової школи дам навички володіння англійською мовою.Зі мною вашій дитині сумно не буде.Кожну хвилину спілкування витрачаю для розвитку та розширення світогляду дитини.Зі мною можна не хвилюватися за домашні завдання,а це звільняє час батьків для відпочинку та приємного спілкування з дітьми.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: